WVF verlengt contract Herben Visscher

Zwolle – Visscher is bezig aan het eerste seizoen bij WVF en de samenwerking tussen de hoofdtrainer, staf, spelersgroep, hoofdbestuur en TC verloopt goed. Er is een goede klik tussen spelers en er wordt plezier uitgestraald. Dit geeft de nodige vertrouwen en verwachtingen voor de 2e seizoenshelft. "In het 1e elftal van WVF krijgen de jeugdige spelers voldoende kansen en veel vertrouwen en dat sluit aan bij het beleid van de vereniging. Met Herben Visscher verwacht WVF de komende 1,5 jaar een goede fundament voor een succesvolle toekomst te leggen", aldus TC lid Roy Dusink.

Herben Visscher, vertelt. "Ik heb het enorm naar mijn zin bij WVF en als de club dan ook tevreden is over mijn functioneren is een contractverlenging ook een logisch gevolg van de samenwerking. WVF is een fijne club om te werken. De randvoorwaarden zijn goed en er is een gezonde ambitie die past bij de vereniging. Ik werk samen met een goede, hechte staf en een talentvolle, gretige groep. In mijn rol als coach van het elftal onder de 23-jaar ervaar ik ook de potentie binnen de club. Ik heb er dan ook veel zin in om met de huidige groep en staf de ingeslagen weg verder vorm te geven en de doorstroming vanuit de jeugdafdeling in de praktijk vorm te geven. We hebben met elkaar nog veel te doen om met de potentie die binnen de club aanwezig is de ambities waar te maken. Daar maak ik heel graag deel van uit".

"Herben Visscher en zijn assistent Jeroen van Leeuwen zijn een goed tanden, die samen oog hebben voor de talenten uit eigen gelederen en onze eigen jeugd kansen geeft om zich te bewijzen en te ontwikkelen als selectie speler. We hebben een goede en talentvolle jeugdafdeling, bij WVF die goed presteert op hoofdklasse niveau. Hiermee kunnen wij ons streven om met minimaal 70% eigen jeugd in het eerste elftal realiseren. Dat is Iets om trots op te zijn", besluit voorzitter technische commissie Freddy Eikelboom.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Inderdaad

  Hiermee kunnen wij ons streven om met minimaal 70% eigen jeugd in het eerste elftal realiseren. Dat is Iets om trots op te zijn”  ⚠️ Meld

 2. Jij trainer bij berkum. Ja, en ik ben trainer van Manchester United geweest. Of bedoel je trainer van het kantineteam? Bij jong pec en a1 zitten/zaten genoeg gasten van BQ, berkum, epe, genemuiden, Kampen enz. Maar daarnaast:kijk naar de ranglijst en trek je conclusies over wvf.


  ⚠️ Meld

 3. Heb o.a. Joep K. mogen trainen.
  Ben jij wel eens ergens actief voor/mee geweest of loop je hele leven al alles en iedereen af te zeiken?
  Ranglijst heb ik net toegelicht. En wij vinden het allemaal prima bij WVF, wat is dan jouw probleem.


  ⚠️ Meld

 4. Nog open?
  Vriendelijke vent Herben Visscher: dat zeker!
  Gefeliciteerd ook met contractverlenging, bij zo’n mooie en unieke club.


  ⚠️ Meld

Reageer