PEC Zwolle organiseert spetterend Kidsevent

Zwolle – Heb jij kinderen tussen de 0 en 12 jaar, die gek zijn van PEC Zwolle? Dan heeft PEC Zwolle goed nieuws! Op zondagmiddag 29 januari 2017, vóór de wedstrijd tegen FC Twente, vindt er in het Eventcenter (gevestigd aan de zuidzijde van het MAC3PARK stadion) een spetterend Kidsevent plaats. Een geweldige dag vol vermaak!

header_small.jpg 

Bij dit spektakel wordt aan alle doelgroepen van 0-12 jaar gedacht. Er is een hoofdprogramma met een feestelijke en sportieve opening, kindergoochelaar Magic John, mega twister en nog veel meer. Voor de allerjongsten is er de Doomijn ontdektuin. Voor de iets oudere kinderen is er onder andere een PEC Zwolle-training en een een knutselruimte. Daarnaast kunnen zij leren hoe zij een vraag stellen tijdens een echte persconferentie, en zo zijn er nog veel meer leuke activiteiten. De deuren van het Eventcenter gaan om 11.00 uur open. De opening is om 11.30 uur. Het volledige programma volgt binnenkort.

Hoe kun je hierbij zijn?
Wil jij hier met jouw kinderen bij aanwezig zijn? Dat kan! Een ticket voor het Kidsevent is GRATIS, maar ieder kind dient wel in het bezit te zijn van een seizoenkaart of los ticket voor de wedstrijd tegen FC Twente. Heb je geen seizoenkaart of ticket voor de wedstrijd, dan kost bij deze wedstrijd een los toegangsbewijs voor kinderen tot en met 12 jaar in alle vakken slechts 12 euro. De kaarten zijn af te halen in de PEC Zwolle Fanshop, die gevestigd is aan de hoofdzijde van het stadion. Let op : Doordat het een indoor Kidsevent is, zijn er een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar en er geldt op=op. Per boeking voor het Kidsevent kunnen maximaal twee ouders/begeleiders aanwezig zijn.

Voorrang voor seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders met kinderen van 0-12 jaar kregen voorrang, zij hadden de mogelijkheid om tussen maandag 2 en vrijdag 6 januari tickets voor het kidsevent af te halen.

Bron : PEC-Zwolle.nl 

Artikel delen:

Reageer