Kapot achterlicht van auto leidt tot aanhouding

Zwolle – Op zaterdag 7 januari omstreeks 16.30 uur zag een surveillerende agent op de Ijsselallee in Zwolle een auto met een kapotte achterlamp rijden.

De bestuurder van de auto werd daarop gecontroleerd. In de auto zaten twee mannen. De politieman rook bij het openen van de portierdeur meteen een sterke cannabisgeur. Tevens zag hij lange vloei in de auto liggen. De bijrijder, een 23-jarige man uit Roermond, had een gripzakje met cannabis bij zich. De politieagent heeft daarop de man gefouilleerd en trof in zijn jaszak hasjiesj aan. De bestuurder had geen drugs bij zich. Hierop is de 23-jarige man aangehouden en overgebracht naar het bureau alwaar hij afstand deed van de drugs. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Bron: www.politie.nl

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Het onder begeleiding van de GGD verstrekken van hard-drugs aan langjarige verslaafden is wat mij betreft ook ok. Daar zijn elders in het land volgens mij goede ervaringen mee.


    ⚠️ Meld

  2. Had dezelfde gedachte Zwollee.
    @ Leonardo, het grootste deel van het topic gaat over drugs. Dit is ook nog eens de 8e van de 8 reacties die ook over drugs gaan.


    ⚠️ Meld

Reageer