Bierproeven tijdens de bierweek van ZHTC

Zwolle -Studentenvereniging ZHTC zet zijn deuren open voor een bierproeverij voor alle Zwollenaren tijdens de jaarlijkse Bierweek, dit jaar alweer de 41e editie. Zo kan iedereen die nieuwsgierig is binnenkijken bij de technische studentenvereniging. Ook als je géén student meer bent. Studentenvereniging ZHTC wil door middel van bierproeverijen Zwollenaren de mogelijkheid geven om eens binnen te kijken bij de studentenvereniging.

Van karaktervolle streekbieren tot exotische tripels, met ruim 300 soorten bier is er voor iedereen iets lekkers te drinken. De proeverijen worden gehouden op 7, 8 & 9 februari in de middag vanaf 15:00. Opgeven voor een proeverij kan door te mailen naar bierweek@zhtc.nl, kosten deelname bedraagt 7,50 euro.

ZHTC Bierweek De bierweek van studentenvereniging ZHTC is het oudste bierfestival van de Benelux. Op haar website www.zhtc.nl/bierweek publiceert ZHTC het laatste nieuws, foto’s filmpjes en updates. De bierweek wordt elk jaar georganiseerd door studenten en vindt plaats van 7 tot en met 12 februari. Met het thema tijdmachine en thema avonden als ‘De Gouden Eeuw’ en ‘Back to the Future’ belooft het dit jaar een onvergetelijke week te worden. De vereniging ZHTC bestaat aankomend jaar 65 jaar en is daarmee de oudste en gezelligste studentenvereniging van Zwolle. De afkorting ZHTC staat Zwols Hoger Technisch Corps maar is voor iedere student die zijn studententijd onvergetelijk wil maken. Het is ook de enige vereniging met een echte eigen sociëteit welke is gevestigd aan de Thomas a Kempisstraat.

Artikel delen:

Reageer