Participatieraad Zwolle zoekt nieuwe leden

Zwolle – Vanwege het vertrek van enkele leden is de Participatieraad Zwolle op zoek naar nieuwe leden: enthousiaste, nieuwsgierige en gedreven Zwollenaren met een groot, relevant netwerk in de Zwolse samenleving. En met een brede belangstelling voor maatschappelijke vraagstukken. De Participatieraad Zwolle zet zich in voor gemeentelijk beleid dat aansluit bij wat mensen nodig hebben op het gebied van welzijn, zorg, jeugdhulp, werk, inkomen, wonen, participatie en leefbaarheid. De raad adviseert hierover aan het College van burgemeester en wethouders zodat de inwoners van Zwolle de hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.
De Participatieraad denkt mee over zaken die anders kunnen en gaat in gesprek met de inwoners van Zwolle over de gevolgen van het gemeentelijk beleid in hun dagelijks leven. In haar werk richt de raad zich vooral op de inwoners van Zwolle die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben. De Participatieraad werkt mee aan een samenleving waarin iedereen gehoord wordt en iedereen er toe doet.
Als u meer wilt weten over de vacature en over de eisen die aan kandidaten gesteld worden dan kunt u daarvoor terecht op de website van de Participatieraad www.participatieraadzwolle.nl  en op de Facebook pagina.

Artikel delen:

Reageer