‘Zwolle vroeger en nu’ in Mantelzorgsalon Zwolle

Zwolle – Speciaal voor mantelzorgers is er op 27 januari 2017 weer een Mantelzorgsalon Zwolle. Deze editie is er op veler verzoek een vervolg op de diavoorstelling over ‘Zwolle van vroeger en nu’, die in september in de Mantelzorgsalon werd getoond.

Mantelzorgsalon Zwolle is een initiatief van Steunpunt Mantelzorg (ZwolleDoet!) en WIJZ. De mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor de mantelzorger, mét of zonder degene waarvoor hij/zij zorgt. Het biedt mantelzorgers de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, informatie en ervaringen uit te wisselen, te ontspannen en zo nieuwe energie op te doen.
Onder het genot van een kopje koffie kunnen mantelzorgers en de zorgvragers op 27 januari vanaf 10.00 uur de diavoorstelling zien. Onder begeleidende uitleg van Dick en Coleta Hogenkamp worden op het ene scherm een historische Zwolse foto en op het andere scherm een foto van de huidige situatie getoond. De diavoorstelling geeft een prachtig en herkenbaar beeld over Zwolle van vroeger en nu.

 

Vrijdag 27 januari 2017, 10.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur), Burgemeester Drijbersingel 11 in Zwolle. Deelnemen aan de mantelzorgsalon is kosteloos en aanmelden kan tot 26 januari via: www.mantelzorgzwolle.nl/mantelzorgsalon Meer informatie: Güler Cumert, coördinator informele zorg bij Steunpunt Mantelzorg, 038 – 422 52 00 of Betty Mulder van WijZ, 038 – 851 57 52.

Artikel delen: