Carin Meesters-Bakhuis vertrekt bij PEC Zwolle

Zwolle – Carin Meesters-Bakhuis vertrekt per direct als hoofdtrainer/coach bij PEC Zwolle Vrouwen. Dit is de uitkomst van een gesprek tussen de directie van stichting Regio Zwolle United (waar de Zwolse vrouwenselectie onder valt) en de hoofdtrainer zelf. Meesters-Bakhuis was bezig aan haar eerste seizoen als hoofdcoach en heeft ondanks een meerjarige overeenkomst niet meer het juiste gevoel om bij PEC Zwolle Vrouwen werkzaam te blijven. De Zwolse selectie bezet momenteel de laatste positie in de Eredivisie Vrouwen, met 5 punten uit 14 gespeelde wedstrijden.
Arjan Jansen, directeur van Regio Zwolle United: ,,Aan het begin van het seizoen zijn we gezamenlijk een traject aangegaan. In de winterse evaluatie zijn we tot de conclusie gekomen dat het van beide kanten nog niet is geworden wat we er vooraf van hadden voorgesteld, maar voldoende vertrouwen hadden dat de positieve ontwikkeling van de laatste maanden doorgezet zou worden. Helaas heeft Carin nu besloten om het contract per direct te beëindigen. De komende periode zal assistent-trainer/coach Joran Pot de honneurs waarnemen. Over de definitieve opvolging van Carin nemen we later een besluit. We bedanken Carin voor haar inzet en wensen haar veel succes toe in de toekomst.”  
 
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Is die Arjan Jansen nog steeds directeur bij PEC Zwolle joh? En nog wel van de maatschappelijke tak United en vrouwen voetbal, hoe is dat in vredesnaam mogelijk als je dit toch leest en weet?

    http://www.destentor.nl/regio/interim-baas-fc-zwolle-mishandelt-arbiter-1.2970713

    Ook is hij heel vreemd failliet gegaan met zijn bedrijf in steigers. Dat dit soort mensen dit soort baantjes krijgen of nog steeds hebben kan ik met de kop niet bij.


    ⚠️ Meld

Reageer