Met spoed winterjassen gezocht

Zwolle – Gezocht winterjassen dames,heren en kinderjassen. In navolging van Rotterdam willen we ook in Zwolle winterjassen inzamelen voor de daklozen en arme gezinnen. Stichting Focus is bereid gevonden om hun pand beschikbaar te stellen op vrijdag 13 januari tussen 16:00 en 18:00 uur.

winter2016-2017-winterjassen_1.png 

Met de invallende winter verwachte sneeuw en kou proberen we zo snel en veel mogelijk in te zamelen. Dus heeft u wat liggen aan winterjassen voor jong en oud breng ze vrijdag 13 januari 2017 langs aan de Zerboltstraat 63 te Zwolle. Deel dit bericht zoveel mogelijk en laat zien dat ook Zwolle vrijgevig kan zijn. Alvast bedankt de jassen komen zeer goed terecht!!!

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Ik heb nog steeds een zak winterjassen liggen. Had ik indertijd aan de vluchtelingen willen geven, maar er was geen behoefte aan grote maten. Wellicht hier wel. Ik breng ze zo.


  ⚠️ Meld

 2. @bernard

  De winterjassen voor de vluchtelingen waren al geregeld via het COA. Dat weet ik, omdat mijn vrouw daar als vrijwilligster heeft gewerkt. Misschien is het wat voor de arme Nederlander?


  ⚠️ Meld

 3. Goeie actie hoor, maar kon de internationale (rijke) gemeenschap maar wat betekenen op de Griekse eilanden. En op dat eilandje voor de Australiaanse kust, waar wel iets van 150 kinderen zijn weggestopt…met de bedoeling dat ze niet zouden worden ontdekt.

  Ja waarom kunnen ze/we nixxx betekenen?
  Waar een wil is is immers een weg?

  En geld is er ook.

  MENSONTERENDE OMSTANDIGHEDEN.


  ⚠️ Meld

 4. Inderdaad, schandalige toestanden daar. Maar ik weet zeker niet of ze mijn winterjassen daar nodig hebben. In ieder geval lijkt het me logistiek gezien een lastige expeditie.
  Dan toch maar de daklozen hier dichtbij.


  ⚠️ Meld

 5. @bernard

  Heel goed van jou om ook eens in jouw eigen land goed om je heen te gaan kijken, hoe het is gesteld met de naaste Nederlanders die een winterjas hard nodig hebben wanneer het weer omslaat in extreem koude winterse buien.


  ⚠️ Meld

Reageer