YMCA Theater in Stadshagen voor kinderen

Zwolle – Al enkele jaren genieten er heel veel kinderen van de wekelijkse YMCA kinderclubs in verschillende wijken in Zwolle. Van 18 januari tot en met 8 februari gaan we in Stadshagen op de zolder van kinderopvang Eigen Wijs (Frankhuizerallee 1c) aan de slag met een blok theater. Jolanda Mulder zal hier als professional met kinderen verhalen gaan verzinnen, spelen en presenteren. De kinderen gaan ontdekken hoe ze met lichaam, stem, emoties en fantasie verschillende rollen tot leven kunnen brengen. En ze gaan ontdekken hoe leuk het is om dit samen met anderen te laten ontstaan. Daarom zijn alle kinderen uit Stadshagen hierbij van harte welkom op deze woensdagmiddagen! 

ymcajeugdwerk.jpg 

We hebben twee groepen: van 14.00-15.00 uur voor alle kinderen van 6-8 jaar en van 15.15-16.15 uur voor alle kinderen van 9-12 jaar.
Aanmelden hoeft niet, deelnemen kost € 1,00 per keer.  Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Amateurkunst Zwolle. Wil je meer weten? Stuur een email naar noordoost@ymca.nl  of bel 038-4540221.

Artikel delen:

Reageer