Hanne, Marthe & Klaasje starten K3-tour in Zwolle

Zwolle – Na het ongekende succes van de K3-tour samen met Karen, Kristel en Josje komen Hanne, Marthe en Klaasje terug met hun eerste eigen en geheel nieuwe K3-show! De aftrap van de Nederlandse K3-tournee zal plaatsvinden op zaterdag 25 en zondag 26 februari in de IJsselhallen in Zwolle, waar K3 maar liefst vier spetterende shows zal brengen. De K3-tournee is daarna tot en met 21 mei 2017 te zien in Den Bosch, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Dat wordt weer meezingen, -dansen en -feesten met de allergrootste K3-hits en uiteraard liedjes van het nieuwe album Ushuaia.

k3.jpg 

In de show zijn Hanne, Marthe en Klaasje er klaar voor om hun allereerste eigen show tot een groot feest te maken, maar dan merkt Marthe op dat de kleuren van de regenboog plotseling zijn verdwenen. Zonder de mooie kleuren kan K3 ook geen vrolijke show geven. Met de hulp van Captain Space probeert K3 de kleuren terug te halen bij de bewoners van drie planeten die ze hebben meegenomen. Maar daar is heel veel liefde, plezier en energie voor nodig… Gaat het K3 lukken om alle kleuren van de regenboog weer bij elkaar te krijgen?

De kaartverkoop voor de nieuwe K3-shows gaat razendsnel! Eerder zijn er wegens groot succes al extra K3-shows opengezet in Den Bosch en Eindhoven. Wees er snel bij en mis deze swingende show voor jong en oud niet!
Bekijk hier de spot van Hanne, Marthe en Klaasje!

Zwolle
IJsselhallen
Zaterdag 25 februari 2017
14.00 | 17.00 uur

Zondag 26 februari 2017
11.00 | 14.00 uur

 

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Jammer maar ze missen de allure en grandeur die de echte k3 met zich meenam.
    Ik persoonlijk had niks met die meiden maar Ik had altijd het idee dat de originele setting is gescreend op de visuele wensen van de vaders


    ⚠️ Meld

Reageer