Jan Verheijen blijft hoofdtrainer Zwolsche Boys

Zwolle – Jan Verheijen is ook het volgend seizoen 2017/2018 de hoofdtrainer van Zwolsche Boys. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en de geleverde prestatie, op basis waarvan Zwolsche Boys nog volop in de race is voor één van de hoofdprijzen. Het enthousiasme van de spelersgroep voor Jan Verheijen als hoofdtrainer is onveranderd groot.

Jan Verheijen heeft het profiel dat een trainer van Zwosche Boys nodig heeft. Zijn ongekende passie voor voetbal, zijn sociale vaardigheden en de kwaliteit om spelers beter te maken zorgen ervoor dat Verheijen de ideale man is om ons eerste elftal verder onder zijn hoede te nemen. Met dit eerste elftal doet de Zwolsche Boys mee in de top van de 4de klasse met aantrekkelijk, aanvallend voetbal en een hoog scorend vermogen.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Iedereen weet toch dat beide clubs nooit samen zullen gaan.
  De leden van beide clubs verschillen gewoon te veel daarvoor.
  de arbeiders van de Boys vs de studenten van ZAC.

 2. @Berry, we leven in een andere tijd dan toen beide verenigingen ontstonden. Destijds was het bijvoorbeeld onvoorstelbaar dat iemand van De Boys hoofdtrainer werd bij De Wapendragers. Heb het er wel eens met een aantal Boys mensen bij WVF en met een maat bij ZAC over gehad. Volgens mij met John ook weleens. Zeker met Jan K.(gewezen voorzitter ZAC). Er is minder wantrouwen dan vrogger. En ja “cultuurverschillen”. De maatschappij veranderd ook. Vrogger waren hockey en tennis ook alleen voor kakkers.
  Volgens mij wordt er toch al samengewerkt? O.a. met damesteams en beschikbaarstellen van velden?

  Maar is de wil er wel tot verdere samenwerking met de buurman?

 3. Bij dat argument kan ik me wat voorstellen. Al gaat dat niet op voor mijn maat, een Horeca-stel in zijn elftal, Jan K. vind ik ook niet arrogant, dame van de bloedbank zeker niet. Johnny B. Is het ook zeker niet.
  Volgende week zaterdag spreek ik 1 van de vele Boys’ mensen die ‘de arbeidersklasse gewoon zijn ontstegen’.
  Als zijn inzichten (en die van zijn 2 Boys-maten) het vermelden waard zijn, kom ik hier nog op terug.

  Waarom ze hier zelf niet zijn?
  Te arrogant 😉

 4. Een goede vriendin twijfelde trouwens, destijds, of ze haar zoon bij de 1 of bij de ander zou aanmelden. Heb doorgegeven welke keuze ik zou maken… ze koos de ander.
  Haar zoon heeft er jaren opgezeten, met veel plezier. Daarna wel eens kort over beide clubs gesproken. Maar zat haar binnenkort toch nog eens vragen. Meningen van leden zijn toch in belangrijke zaken, even belangrijk als de mening van de stemmer bij politieke verkiezingen?
  Al hebben velen helaas, hun vertrouwen verloren in de politiek.

  Oeps, dit kon wel eens een “gebed zonder end” worden 😮
  Ken Jaap Hagedoorn, van een paar keer babbelen. Dacht dat hij ook wat met de clubs te maken heeft gehad.
  Googlend kwam ik op zijn afscheid, vorig jaar en wi dit citeren:

  Voor zijn vrienden was zo geen sprake van een afscheid. Voor Roel van ??t Oever lag dat toch anders. Hij stond namens alle amateursporters in Zwolle stil bij ??de mooie overwinningen?? van Hagedoorn en had het ook over ??investeringen die eerst op lange termijn tot wasdom komen??.
  Voordat hij een zilveren voetbalschoen overhandigde stelde Van ??t Oever vast dat Hagedoorn een belangrijke bijdrage heeft geleverd om de sport weer die plaats in de Zwolse samenleving te geven die ze verdient.

  Weet dat ook Roel van ’t Oever het Zwolse amateurvoetbal een warm hart toedraagt.
  Ben dan ook benieuwd naar de meningen van beiden en naar de uitkomsten uit overlegorganen… pfff wellicht toch nog eens googlen.
  Misschien, ooit.

  En dit zeer sympathieke heerschap, heeft ook zonder meer wat over beide clubs te vertellen. De inmiddels, gewoon, al weer 70-jarige “nog steeds jonge-god lijkende”

  Ben Hendriks is een Nederlands oud-voetballer en -trainer. Hij begon bij Zwolsche Boys in de jeugd en maakte daar als 15-jarige zijn debuut in het eerste elftal. Hij kon bij die club echter geen contract krijgen, waardoor hij op de aanbieding van PEC Zwolle inging.

  Wou dat ik journalist bij De Sensator was. Zat er nog wel eens een complete, onderbouwde en genuanceerde reportage met interviews en conclusisies in.
  Ach, je kunt niet alles hebben.

Reageer