55+ kegelen naar Zwolsche Kegelbond

Zwolle – Woensdag 11 januari jl. is het recreatief kegelen, eerder ook wel het door Stichting WIJZ 55+ kegelen genoemd, overgenomen door de Zwolsche Kegelbond. Dit betekent dat de Z.K.B naast haar activiteiten in het kader van de wedstrijdsport, nu ook het recreatieve gedeelte van de sport voor haar rekening neemt. 

20170111_145004.jpg

In aanwezigheid van Mw. Janneke de Groot(stichting WIJZ), Leon ter Klooster(Sportservice Zwolle), een afvaardiging van het bestuur van de Zwolsche Kegelbond, en een aantal kegelaars van de woensdagmiddaggroep werden over en weer bedankjes uitgesproken voor de samenwerking van de afgelopen jaren, waarmee de overdracht een feit was. Deze overdracht betekent overigens niet dat de Z.K.B en Stichting WIJZ geen contacten meer zullen onderhouden; afspraken hierover zijn gemaakt. 

Het recreatieve kegelen is bedoeld voor iedereen die gewoon een balletje willen gooien en voor mensen die kennis willen maken met deze mooie sport. Kegelen is de ideale bewegingssport voor jong en oud, die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden en waar gezelligheid en plezier een belangrijk onderdeel van is.

De kosten hiervan zijn € 35,– per half jaar, maar ook betaling per middag is mogelijk, dit kost € 2,50 per keer.

U bent van harte welkom in ons Zwolsch Kegelhuis aan de van Wevelinkhovenstraat 103 te Zwolle , iedere woensdagmiddag om 14.00 uur.

Meer info? 06-12252084 of loop gewoon op woensdagmiddag eens binnen!

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer