Topbands naar Bevrijdingsfestival 2008 in Zwolle

Zangeres Ilse DeLange en de band Within Temptation treden op 5 mei volgend jaar op tijdens het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Ook de bands Di-rect en Krezip zijn geboekt.

De organisatie wil de komende maanden nog een paar topacts contracteren. Ook moet nog duidelijk worden welke artiesten met een helikopter langs een aantal bevrijdingsfestivals gaan. Het festival trok dit jaar volgens de organisatie 150.000 mensen naar Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Geweldig! Goed bezig voor het mooiste en meeste relaxte festival van Zwolle. Op een geweldige locatie nu ook. Tevens is het thema natuurlijk onvergetelijk belangrijk. 5 mei rules 😉

 2. Regel maar wat Joop: je kunt ze vast wel per internet bereiken en voor zo’n knap succes-nr. is vast nog wel ergens plaats. Wie weet in Zwolleywood?

 3. Ik kan de reactie van Pascal wel begrijpen, ik vind dit ook niet echt geweldig maar dat ligt meer aan smaak denk ik en smaken verschillen nou eenmaal.

 4. Ik begrijp de tip van Rudeboy. De bands die er nu staan zijn van het type ‘m,iddle of the road muziek’. Uiteraard zijn deze meer geschikt voor het grote podium. Zijn er ook al namen bekend van de meer doelgroepgerichte podia?

 5. E hoe zit dat met die Dance stage? Komt er nu echt eens een toffe stages ipv die slappe commercieele Dance van vorige edities? Of is dat te gewaagt voor Zwolle? :'(

 6. Ik wil Voicst wel zien, en Pete Philly en Perquisite is live ook te gek. Heideroosjes misschien? En dan ook meteen de Ramones rammelrock van The Apers, graag ;D Enne C-Mon en Kypski, en Wouter Hamel voor het rustige moment?

 7. vakantie
  hee
  coole bands ;D
  word kei leuk denk ik 😉

  alleen ben ik dan op vakantie 🙁

  veel plezier de mensen die er wel heen kunnen 😀

Reageer