Het weer: Koud en grauw

Zwolle – De nacht naar dinsdag verloopt erg koud. Wanneer de mist uitblijft kan het -10 worden. Bij mist worden waarden tot -8 verwacht. Gedurende de dag zal de temperatuur uit komen tot net onder het vriespunt. De dag verloopt redelijk grauw door mist en bewolking.

weerfoto-17-januari-2017-dobbe.jpg 
Rijnlaan

Gedurende de nacht naar woensdag vriest het ook weer flink. De minumm temperatuur komt uit op 7 graden onder nul. Ook woensdag is er kans op mist. De temperatuur zal overdag net onder het vriespunt uitkomen. Mogelijk valt er in de middag nog wat neerslag in de vorm van natte sneeuw.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Wat was het prachtig in Zwolle vandaag. Ittersum heeft een dun laagje sneeuw gehad en dat vroor vast aan alle boomtakken als rijp. Was er iemand met een camera, die foto’s kan opsturen naar het weblog?


  ⚠️ Meld

 2. Feeëriek past misschien het best bij de sneeuwwitte bomen die de Wipstrikkerallee omarmen. Omgeven door een lichtgrijze hemel, kun je er haast niet doorheen fietsen zonder stil te staan bij zoveel schoonheid. Je kunt er zelfs wat mystieks in zien.

  Sterker nog, voor je het in de gaten hebt zou je denken aan een gedicht. Maar waar moet je beginnen te dichten in wonderlijk mooi Zwolle?

  Geen beginnen aan, in een stad zonder begin en zonder eind.


  ⚠️ Meld

 3. Uh, gleed (bijna thuis) nog wel onderuit. Maar maak je geen zorgen, niet eens een smerige broek of een schrammetje op de fiets.

  Er zou eigenlijk ook geen Hollandsche winter voorbij moeten gaan, zonder dat je weggliert. 😉


  ⚠️ Meld

Reageer