Zwolse zangers maken carnavals-cd voor goed doel

Johnnie Burnout, de carnavalsnaam van de Zwolse zanger Reinier Vegter, en Lotte & Michelle, de winnaars van het blèren onder de Peperbus, hebben samen een cd opgenomen. Op de cd staan twee nummers met de titel: “Eileuvers Alaaf” en “Sassendonk is weer herboren”. Deze cd is te koop voor het kleine bedrag van 5 euro. De opbrengst van deze cd zal ten goede komen aan het Diabetes Fonds.

Johnnie Burnout, de rijzende ster in Zwolle, heeft samen met de raad van Elf van Carnavalsvereniging De Eileuvers een Carnavalskraker opgenomen in studio Forte in Zwolle. Het nummer heet Eileuvers Alaaf en het is gearrangeerd door Burnout zelf die net weer is vrijgelaten uit een afkickkliniek ergens in het zuiden van het land. Johnnie is weer helemaal back in business! Met de juiste medicatie kan hij weer vlammen als vanouds en is Zwolle een vocalist van ongekende klasse rijker!

Kijk voor meer info op: www.johnnieburnout.nl

U kunt hem tot en met medio februari in diverse horecagelegenheden bewonderen! Daarna gaat hij volgens ingewijden weer “undercover”

Lotte & Michelle hebben de eerste prijs gewonnen met het blèren onder de Peperbus. Deze talentenjacht voor Sassendonkse carnavalskrakers wordt elk jaar gehouden op 11 november tijdens de startavond van het carnavalsseizoen. Met een nummer op een bekende melodie en een tekst die geschreven is door Theo van Osch wisten zij de zaal helemaal los te krijgen.

Tijdens het carnaval zullen de nummers op diverse locaties live ten gehore worden gebracht.

De aftrap is op de startavond van CV de Eileuvers in de Proosdij. Daar zal Johnnie Burnout vanaf 21:30 uur een optreden gaan verzorgen waarin natuurlijk Lotte & Michelle niet zullen ontbreken. Op diverse plekken zal de cd te koop zijn. De locaties waar de cd te koop is kunt opvragen op het volgende mailadres: cd2007@home.nl. Als u van Zwolse carnavalsmuziek houd en het goede doel een warm hart toe wil dragen dan mag deze cd niet ontbreken in uw muziekcollectie. Wilt u zeker weten dat uw geld naar het goede doel gaat kijk dan ook even op www.diabetesfonds.nl

Artikel delen:

Reageer