Cluster GGZ Zwolle zoekt voorzitter

Zwolle – Het Cluster GGZ is een collectieve belangenbehartiger voor alle cliënten en direct betrokkenen van de GGZ. Het Cluster signaleert wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan – of moet – en adviseert daarover aan de Participatieraad. Het Cluster bespreekt wat nieuwe (gemeentelijke) regelgeving voor cliënten GGZ betekent.

Het Cluster is op zoek naar een voorzitter. De voorzitter die het Cluster zoekt is een enthousiast, nieuwsgierig en gedreven persoon met een groot, relevant netwerk in de Zwolse samenleving. En heeft een brede belangstelling voor maatschappelijke vraagstukken met name op het terrein van de GGZ. De voorzitter is goed ingevoerd in de materie van GGZ en Wmo en heeft bij voorkeur ervaringsdeskundigheid. De voorzitter is onafhankelijk en werkt intensief samen met de secretaris. 

Iedereen die belangstelling heeft voor het voorzitterschap van het Cluster GGZ kan tot uiterlijk 8 februari 2017 zijn sollicitatiebrief en curriculum vitae sturen naar ggzcluster@gmail.com. Via dit mailadres zijn ook vragen te stellen over de functie.

In de sollicitatiebrief leest het Cluster GGZ graag waarom belangstellenden voorzitter willen worden, wat de relevante ervaring is en wat de visie is op denken en inbreng vanuit cliënt- en inwonersperspectief met name op het terrein van de GGZ.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 17 februari.

 

Artikel delen:

Reageer