Kameroperahuis speelt SPRUIT

Zwolle – Per 1 januari 2017 heeft Kameroperahuis intrek genomen in een nieuw onderkomen: theater De Spiegel. Om deze nieuwe plek in te wijden, presenteert het huis de tweede editie van SPRUIT in dit culturele hart van Zwolle.

Een nieuw onderkomen, een stel professionele jonge muziektheatermakers en vijf lange dagen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Dat resulteert in de tweede editie van SPRUIT, een exclusieve theaterroute van Kameroperahuis op vrijdag 10 februari in theater De Spiegel. Een middag vol muziek en theater, ongepolijste parels en uitprobeersels.

Het Zwolse Kameroperahuis is een productiehuis voor kleinschalig muziektheater en opera, dat al jaren jonge, professionele muziektheatermakers onder zijn hoede heeft. Kameroperahuis gaat met SPRUIT in op het verlangen van deze jonge makers om vrij te experimenteren en ‘hun eigen ei te leggen’.

Theaterliefhebbers worden uitgenodigd voor SPRUIT: een amuse, voor wie wel eens wil proeven van het kleinschalige, exclusieve muziektheater van Kameroperahuis.
Reitsma: "Er staan weer spannende experimenten op het programma. Zo gaat een van onze makers aan de slag met een heuse thrilleropera."

Reserveren
Vrijdag 10 februari vertrekken theaterroutes door het pand van theater De Spiegel. Aanmelden is noodzakelijk via info@kameroperahuis.nl.

 

Artikel delen:

Reageer