‘Sport uitgelicht’ sporten en gezelligheid

Zwolle – On Campus en Buro Ruis bieden samen iedere maand een sportieve activiteit aan speciaal voor studenten. Onder de noemer ‘Sport uitgelicht’ maken studenten kennis met nieuwe sporten en ze ontmoeten meteen nieuwe mensen. Alle mbo-, hbo- en wo- studenten zijn van harte welkom om te komen sporten. En meestal nog gratis ook! Zweverige types en geitenwollen sokken, dat is yoga allang niet meer. Yoga is een sport die steeds meer in opkomst is en jij hebt nu de kans om zelf te ondervinden wat het inhoudt en wat het voor je lijf en geest kan doen. Zin om jezelf uit te dagen? Bij de klimhal van On Campus kun jij op donderdag 16 maart van 18.00 tot 21.00 uur gratis klimmen. Je krijgt instructies over het inbinden en zekeren van een ervaren instructeur en daarna ga jij helemaal zelf aan de slag. Klim jij tot halverwege de muur of ga je tot het einde door? Dan zit je op 16 meter hoogte!

Kom gezellig volleyballen met je vrienden op dinsdag 11 april van 18.00 tot 21.00 uur, bij On Campus. Je kunt aan het toernooi deelnemen met een team van 6-10 sporters. Meedoen kan op verschillende niveaus, in de poules ‘hoog’ of ‘midden’. Je speelt drie wedstrijden in je poule en we eindigen natuurlijk met kruisfinales en een spannende finale. Wacht niet te lang, want er is maar plek voor 20 teams. Zin in een potje voetbal met je vrienden? Op donderdagavond 18 mei is er een voetbalbaltoernooi bij On Campus. Op het buitenveld spelen we vijf tegen vijf in twee verschillende poules. Aan het einde van het toernooi worden kruisfinales en een finale gespeeld. Het winnende team gaat naar huis met een leuke prijs. Inschrijven kan met 5-7 spelers per team en er is ruimte voor 10 teams, dus schrijf je snel in.

Je kunt je aanmelden voor de activiteiten door een e-mail te sturen naar info@on-campus.nl
Alle activiteiten zijn ook te vinden op www.buroruis.nl en www.on-campus.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Vroeger heb ik als vrijwilliger regelmatig geholpen bij het opzetten van sportieve activiteiten voor de jeugd. Het moeilijkste van dit alles voor de jongens en meisjes zelf is het beheersen van hun hormonen. Op die leeftijd heb je nu eenmaal sneller zin om met elkaar aan de gang te gaan. Niet zo prettig voor vrijwilligers om getuigen van te zijn! :-/


    ⚠️ Meld

Reageer