My Generation brengt Popquiz in Hedon

Zwolle – My Generation keert terug naar Zwols poppodium Hedon op vrijdag 3 december. Het concept, dat het beste uit 50 jaar popmuziek presenteert, test ditmaal de kennis van de muziekliefhebbers middels een oergezellige popquiz waarna aansluitend kan worden gedanst om de avond helemaal compleet te maken. Je hoeft geen wandelende encyclopedie te zijn om van dit feest ter herkenning te genieten. Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar via hedon-zwolle.nl  en Plato (Klokkensteeg 14).

Meedoen kan in groepsverband van maximaal 5 personen, maar als je bijvoorbeeld met z’n tweeën komt kunnen er altijd nog ter plaatse teams worden gevormd. Als je de nobele kennisstrijd zelfstandig aan wilt gaan mag dat natuurlijk ook. Zoals het een echte quiz betaamt zijn er uiteraard ook nu vrolijke prijzen te winnen naast de oh zo belangrijke eer. De quiz wordt verzorgd door de dames en heren van Pop Bizz Quiz. Voor, tijdens en vooral na de popquiz kan er gewoon gedanst worden op de muziek die je van My Generation gewend bent.

 

 

MY GENERATION

My Generation is de dansavond met het beste uit 50 jaar popmuziek met een rauw randje. Het podium wordt omgebouwd tot een intieme nachtclub en kunnen de voetjes van de vloer. Op de dansvloer gaan we van Pharell Wiliams naar Curtis Mayfield, David Bowie naar Lou Reed, van rock naar disco, oud en nieuw dwars door elkaar heen.

MY GENERATION: POPQUIZ

Locatie : poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 03 februari
Open : 21:00 uur

Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 5,00

Kaarten voor de My Generation: Popquiz zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer