Edwin van Nijen nieuwe hoofdtrainer Be Quick

Zwolle – Be Quick ’28 is verheugd te kunnen melden dat Edwin van Nijen met ingang van het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer wordt. De trainer, die deze maand 45 wordt, spreekt van een "terugkeer naar een oude liefde". Van Nijen was zelf jarenlang speler van Heren 1.

Met Van Nijen haalt Be Quick een ervaren trainer in huis. Na v.v. Nunspeet, FC Zutphen en Go Ahead Kampen zal hij nu dus bij Be Quick aan de slag gaan. Be Quick heeft de laatste jaren veel gebruik gemaakt van jeugdspelers in Heren 1 en verwacht dat Edwin van Nijen deze lijn voort zal zetten. Op termijn heeft de club de ambitie om terug te keren in de Eerste klasse. Van Nijen is in het bezit van een TC-1 diploma. Bij Be Quick heeft Van Nijen bovendien ook nog enkele voetballende dochters.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Terug naar de 1e klasse.? Lachen man… geen cent te makken. Jeugdspelers die weglopen voor een paar knaken naar een andere club.
  Luchtkastelen. Van Nijen gaat verschil ook niet maken. Onbetrouwbaar in alles


  ⚠️ Meld

 2. @ Johan

  Jij bent nog erger dan vergif, kijk maar naar Dieze hoe goed het gaat als er betaald wordt. En leuk om bij Berkum naar rasechte berkummers te kijken.
  Bequick is blij dat van Nijen voor Bq heeft gekozen en niet alleen aan geld denkt.  ⚠️ Meld

 3. @wvfer. Waar slaat dat nu op? Erger dan vergif…pfff.
  Als er geen geld is spreek dan niet uit dat je weer naar de 1e klas wil. Zonder geld duurt dit verblijf ook niet langer dan 1 seizoen.
  WVF houdt het toch ook niet vol zonder een zak geld.
  Mooi al die clubliefde die al lang niet meer bestaat voor de vele 1e elftal spelers.
  Blijf dan gewoon in die 2e klasse hangen en maak het gezellig met elkaar.
  En mij niet meer met vergif vergelijken. Dat is niet aardig!


  ⚠️ Meld

Reageer