Lisa Lois Sings Adele

Zwolle – Adele is zonder twijfel één van de succesvolste artiesten van onze generatie. Lisa Lois is groot fan en beschouwt Adele al jaren als voorbeeld. Op vrijdag 10 maart staat ze in Hedon om een ode te brengen aan de Britse wereldster. Dit gaat ze niet alleen doen, ze slaat de handen ineen met topgitarist Chris Kikic om immense hits als Hello, When We Were Young en natuurlijk Someone Like You haarfijn voor te dragen.

lisa2_copy.jpg 

Lisa Lois is doorgebroken door het bekende Tv-programma X-Factor. Ze was zelfs zo goed dat ze deze talentenshow heeft gewonnen in 2009. Na deze tijd heeft ze megahits uitgebracht, zoals Hallelujah, Promises Promises en Silhouette. Waar tributes vaak pas worden gespeeld voor artiesten die er niet meer zijn, zien Lisa en Chris het juist als iets positiefs om een ode te brengen aan een nog levende artiest. Lisa Lois is momenteel druk bezig met het schrijven van nieuw materiaal, maar komt eerst op vrijdag 10 maart in Hedon bewijzen dat ze zeker niet onderdoet aan Adele.

 

——————————————————————————————————

LISA LOIS SINGS ADELE

 

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 10 maart

Zaal open : 20:00 uur

Aanvang : 21:00 uur

Entree : €15,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

 

——————————————————————————————————

 

 

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Oh wat een mooi initiatief. Ik weet nog goed hoe ellendig ik mij voelde toen Adele kwam te overlijden. Dit is een prachtig initiatief. Jeugdsentiment!


    ⚠️ Meld

Reageer