Carnavalsbeursbeurs Zwolle op 22 januari

Zwolle – Op zondag 22 januari 2017 wordt weer de jaarlijkse Zwolse Carnavalsbeurs georganiseerd. Deze vindt plaats in de Nieuwe Bierton aan de Schellerbergweg te Zwolle. De Beurs is van, voor en door carnavalsvierders. De deuren van de Nieuwe Bierton zijn geopend vanaf 12.00 en de beurs duurt tot 16.00 uur. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

affiche_2017_2.jpg 

Deelnemers aan de beurs zijn Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, particulieren, ondernemers en hobbyisten. Er is van alles te koop voor het aanstormend carnaval: Er is veel carnavalskleding te koop, zowel nieuw als tweedehands. Maar ook allerlei andere carnavals- en feestartikelen. Er zijn onder andere nieuwe, eigengemaakte hoeden te koop. Daarnaast zijn er grimeuses aanwezig waarbij je een workshop kunt volgen.

Informatie over de beurs kun je vinden via Facebook: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle en voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar: carnavalsbeurszwolle@gmail.com

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Vroeger was carnaval het feest van de liefde. Ik heb vier kinderen bij vier verschillende mannen en die zijn allemaal tijdens de carnaval geboren. Maar tegenwoordig is het vooral het feest van bierflessen stukslaan op elkaars achterwerk en het in de fik steken van confetti. Jammer!


  ⚠️ Meld

 2. Slechter kan je het ook niet plannen, vier keer carnaval moeten missen vanwege bevallingen. Wellicht een keertje niet 9 maanden voor de carnaval gaan ketsen?8)


  ⚠️ Meld

 3. de bierton,waar vroeger het feest der feesten altijd een hoogtepumt was.
  tegemwoordig ben je beter af in de tent. veel gezelliger


  ⚠️ Meld

 4. Doordat de schoolvakantie in deze regio niet meer gelijk loopt met het carnaval is het hard achteruit gegaan daarmee in Zwolle.


  ⚠️ Meld

Reageer