Ongeval tussen twee personenauto’s

Zwolle – Vrijdagavond heeft er even voor 22.30 uur een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising Bisschop Willebrandlaan / Middelweg.

170120_ongeval_letsel_middelweg_011.jpg 

De exacte oorzaak van het ongeval is op dit moment nog niet bekend. Beide auto’s liepen veel schade op, één van de twee auto’s moest door ontstane brand na het ongeval geblust worden. Er is een licht gewonde bij het ongeval gevallen. Van beide auto’s zijn de inzittenden onderzocht in de ambulance. Het complete kruispunt is voor lange tijd afgesloten geweest voor verkeer, maar kon nadat de auto’s door de sleepdienst verwijderd waren rond 23.30 uur weer vrijgegeven worden.

170120_ongeval_letsel_middelweg_010.jpg

170120_ongeval_letsel_middelweg_013.jpg

170120_ongeval_letsel_middelweg_015.jpg

Meer bij lees verder.. 

170120_ongeval_letsel_middelweg_014.jpg
170120_ongeval_letsel_middelweg_016.jpg 
Artikel delen:
Reacties 11
 1. Niet de eerste keer dat daar ’s avonds een dikke klapper gemaakt wordt.
  Om 22.30 uur knipperen daar de verkeerslichten en is het punt er gevaarlijk door een combinatie van hard rijden op de Willebrandlaan/Middelweg en niet-voorrang verlenen vanaf de Van Wevelinkhovenstraat.


  ⚠️ Meld

 2. De exacte oorzaak van het ongeval is op dit moment nog niet bekend.

  ?

  Om 22.30 uur knipperen daar de verkeerslichten en is het punt er gevaarlijk

  😮

  tijd voor een verkeersplein !!!


  ⚠️ Meld

 3. In plaats van verkeersplein kunnen ze ook er voor kiezen om de verkeerslichten tot een later moment aan te laten, of indien nodig 24 uur per dag.
  Zet er eventueel een flitspaal bij die ook op snelheid controleert en wedden dat er een stuk minder ongelukken gebeuren?


  ⚠️ Meld

 4. Uh, op die lokatie geldt een snelheidslimiet van 50KM toch?
  Ik zou ook denken, flitspalen, flitspalen en nog veel
  meer flitspalen. Levert nog geld op ook ook!

  Om te beginnen gaan de overtreders betalen, en als
  ze daar eenmaal genoeg van hebben gaan ze vanzelf ‘t
  gedrag aanpassen, zodat op den duur zulke maffe
  bizarre schade in de bebouwde kom tot het
  verleden gaat behoren.  ⚠️ Meld

 5. Vrijdagavond heeft er even voor 22.30 uur een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising Bisschop Willebrandlaan / Middelweg. Deze kruising bestaat niet. De kruising met de Van Wevelinkhovenstraat is een rotonde en het zal wel de Thoma a Kempisstraat/Meppelerstraatweg zijn en daar is, volgens mij, geen ruimte voor een rotonde.  ⚠️ Meld

 6. Technisch heeft Jelle gelijk. De genoemde straten kruisen elkaar niet.De Bisschop Willebrandlaan gaat op die kruising over in de Middelweg (of andersom??..) en dat punt kruist met de Van Wevelinkhovenstraat. Het door hem genoemde alternatief is helaas faliekant onjuist.


  ⚠️ Meld

 7. Het gebeurt zo vaak daar. En het is geen apart punt of zo. Ik zou bijna zeggen, het is een ideaal kruispunt zoals je het leert met theorieles: verkeerslichten, voorsorteerstroken, en als de lichten uit staan heeft verkeer op de Middelweg voorrang. Het is ook niet onoverzichtelijk of zo, alleen een beetje donker ’s avonds.

  Ik zou zeggen: maak er geen rotonde of iets anders van, houd het overzichtelijk. Wat ik hierboven lees over flitspalen lijkt me een beter plan. En, o ja, voordat ik het vergeet: vervang de oranje straatverlichting door iets moderners. Ik denk dat dat laatste écht werkt.


  ⚠️ Meld

 8. sorry, jullie hebben gelijk. Ik heb de Hogenkampsweg en Middelweg in gedachten verwisseld. Verder ben ik het met de laatste commentator eens.


  ⚠️ Meld

Reageer