Zwolse buurjongens maken videoclip

Zwolle – Jaren woonden ze praktisch naast elkaar in de Aa-landen en nu maken ze samen een videoclip. Rappers Jhez (bekend van rapformatie Oost Wanted) en Pilzie werkten eerder al samen, maar lanceren nu voor het eerst een clip, welke een krachtige boodschap bevat. Toen Oost Wanted een album uitbracht in Hedon is er veel gebeurd rondom de formatie. Inmiddels is 2 september alweer een poos voorbij en is er tijd ontstaan voor nieuwe projecten, zoals deze. De insteek is echter onveranderd; muziek gebruiken om een krachtige boodschap te communiceren met het publiek.

De videoclip van ‘Als Een Trein’ is er één met een verhaal. Jelmer en Mathijs (zoals de rappers bij voornaam heten) hebben door de jaren heen een groei doorgemaakt, welke is verwerkt in de tekst. Van een lastige middelbare schooltijd op onder andere het Meander College ("scholen stuurden me gewoon weg, nu ben ik gewoonweg te dope voor NL") tot aan de verwoording van het huidige succes. Met de track hopen de jongens wederom de Zwolse jeugd te inspireren en te bewegen iets te maken van mindere situaties. Link videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=THNKyJr-BZ0&feature=em-subs_digest

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Creatief en origineel. Weer goeie rap uit Zwolle.
  Dacht overigens dat Het Meander wel een goede school was. Mijn ervaringen zijn ook goed, maar het zal wel.


  ⚠️ Meld

 2. toch zou ik liever een blokje om lopen als ik deze heren savonds tegen het lijf aan zou lopen.
  of zoudt u mij adviseren niet de straat op te gaan savonds?  ⚠️ Meld

 3. Nou Els, misschien moet je eens een uitsmijter gaan eten met die twee jongens. Dan leer je elkaar eens wat beter kennen.


  ⚠️ Meld

Reageer