Auto rijdt carterpan lek op bussluis

Zwolle – De brandweer is zaterdagavond rond de klok van zeven uur uitgerukt voor het reinigen van het wegdek in Stadshagen aan de Koperslagerstraat waar een oliespoor zou liggen.

170121_wegdekreinigen_koperslagerstraat_041.jpg 

Een automobilist die vermoedelijk niet bekend is in Zwolle is met zijn auto door een bussluis gereden die ter hoogte van de Werkerlaan ligt. Hierbij is zijn carter lek geslagen en heeft de auto een lekke band opgelopen. De brandweer trof de auto aan in de Leiendekkerstraat. Er was echter geen bestuurder te vinden. Deze kwam pas enige tijd later aan. De kans bestaat dat de eigenaar van de auto voor de kosten mag opdraaien van het reinigen.

De brandweer heeft het wegdek gereinigd en vervolgens samen met de Rova zout gestrooid zodat het niet gaat opvriezen.

170121_wegdekreinigen_koperslagerstraat_040.jpg

170121_wegdekreinigen_koperslagerstraat_042.jpg 

Meer foto’s bij lees verder… 

170121_wegdekreinigen_koperslagerstraat_043.jpg
170121_wegdekreinigen_koperslagerstraat_044.jpg
170121_wegdekreinigen_koperslagerstraat_045.jpg
Artikel delen:
Reacties 4
 1. Vanavond was bij het programma Kassa! een heel stuk over de zwolse pollers. Deze was nog niet genoemd zover ik weet.
  Maar dat de schade door de auto eigenaar betaald moet worden valt nog maar af te wachten: er wordt hard aan gewerkt om de gemeenten voor dergelijke schades op te laten draaien.


  ⚠️ Meld

 2. Hier zit geen poller maar een verhoging met een vierkant gat er in. Dit soort sluizen zijn landelijk, als je die niet kent/ ziet en je geeft lekker gas als je de onderkant van de auto hoort schuren, dan heb je ze gewoon niet alle 24 in een kratje zitten.


  ⚠️ Meld

 3. Belachelijk als gemeentes voor dit soort schades zouden moeten opdraaien. De bestuurder heeft immers diverse verkeersborden genegeerd!


  ⚠️ Meld

Reageer