PEC is “ver” met Ongenda

Zwolle – Zoals Adriaan Visser eerder op twitter aankondigde hadden wij bij PEC.nu het genoegen om als eerste een tweede winterse aanwinst van PEC wereldkundig te maken. Helaas is door iemand het nieuws naar een verslaggever van de Stentor gelekt.

knipsel1.jpg 

De afgelopen 4 weken is PEC nadrukkelijk opzoek geweest naar een vleugelspits waarmee PEC ook in een 4-4-2 formatie uit de voeten zou kunnen. In het kader van de onderhandelingspositie hebben wij dit nieuws stilgehouden. Helaas is daar sinds vandaag verandering in gekomen.

Zoals de Stentor net bekend maakte is er serieuze interesse in Hervin Ongenda. Ongenda is een rechtsbenige (vleugel)spits die ook als aanvallende middenvelder kan opereren. De jongeling heeft een geweldig techniek, uitstekende dribbel en beschikt over een meer dan uitstekende voorzet.

Op 3 augustus 2013 debuteerde Ongenda in de finale van Trophée des Champions van dat jaar tegen Girondins Bordeaux. Ongenda viel na 73 minuten in voor Javier Pastore. Acht minuten later scoorde hij de gelijkmaker voor PSG. In de 96e minuut scoorde Alex vervolgens het winnende doelpunt voor PSG.

Dat de deal in de steigers staat is opvallend aangezien oa Club Brugge serieuze interesse toonde. Mede dankzij een ingewikkelde constructie en de eerder bij PSG opgedane contacten die bij de overgang van Hebling zijn ontstaan. Zou PEC met zijn komst kunnen stunten. De partijen zijn in verre onderhandeling en maandag/dinsdag zal Ongenda met zijn vader in Zwolle voor een kennismaking zijn. Aan de hand hiervan an wellicht een deal beklonken worden.

Bron:PEC.nu 

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Hopelijk toch niet weer een huurspeler er bij? Speelt het liefst vanaf links, daar hebben we toch al mohktar! En achter spits hebben we met Thomas, saymak en nijland ook genoeg. Zou liever geld in een goede centrale verdediger stoppen! Hoe zit het overigens met Bouy??


  ⚠️ Meld

 2. Tja, merkwaardig… Ze moeten kijken naar de as achterin, centrale verdedigers , keeper. 38 goals tegen … Wat een ellende.

  Bouy was aardig geweest.

  Vermoed weer een adept van die Mino Riolla…

  Maarja , Bouy is er, geloof, ik ook eentje?!


  ⚠️ Meld

 3. @Jollie.
  Mee eens. Visser beloofde ons twee spelers die er direct zouden staan.
  Denken we nou echt dat dit jonkie van PSG aan dit profiel voldoet. LOL

  Wat een beleid…

  Ze hadden Werner Hahn moeten halen, dat was geloofwaardig geweest.  ⚠️ Meld

 4. Liever niet weer een huurling. Of zat er garantie op die Hebling? Liever geld nu reserveren voor een contractspeler dan weer met een huurling op de proppen. Die brengen niet veel en is slecht voor de club.
  Applaus voor @Eppe met z’n primeur voor die zoetsappige PEC.nu. Daar zitten alleen zoetsappige supporters zonder kritiek. Heb je die wel, dan word je geblokt. Primeur, waarom zou een voorzitter een primeur geven aan PEC.nu. Die lopen altijd achteraan v.w.b. het nieuws. Kunnen beter hun naam veranderen in PEC.later of PEC.viaeenander  ⚠️ Meld

 5. Peinke.

  Ik kan mij heel goed voorstellen dat je daar geblokt wordt, Op elk fora heb jij hetzelfde probleem.
  Vraag jij jezelf eens af waarom elke bemoeienis van jou kant niet op prijs wordt gesteld, en dat was al voordat PEC,nu geboren was.
  Al jou pogingen in het verleden om wat te betekenen binnen diverse voetbal clubs zijn op niets uitgelopen, mede door jou eigen manier van communicatie en visie.
  Dat daar de oorzaak ligt van jou negatieve kijk op alles en iedereen lijkt mij duidelijk.
  Zou daar eens aan gaan werken voor jij je belerende vingertje naar anderen wijst.
  Dat maakt jou leven een stuk aangenamer .


  ⚠️ Meld

 6. @Eppe: Je hebt geen idee hoe eenvoudig dat is, maar geen interesse!
  @Rick: Bedankt voor je tip, maar het probleem valt wel mee en heeft geen oorsprong!


  ⚠️ Meld

 7. Nogmaals; De feitelijke primeur had Forza PEC Zwolle via Twitter en geen pec.nu of de Stentor. En betreffende @Peinke; Blijf in jouw eigen onzin geloven, maar val andere mensen daar niet mee lastig op verschillende fora.


  ⚠️ Meld

 8. @Rick:
  Ook al zul je daar je twijfels over hebben, maar waardeer het initiatief van ,,jonge honden”en gun iedereen een goede relatie met PEC. Alleen doe niet net alsof je journalistiek werk verricht, want dat is verre van dat. Bovendien is het nogal onbehoorlijk om een journalist van de Stentor weg te zetten als een kwajongen. Verder blijf ik je wijzen op het feit dat iedereen recht heeft op onderbouwde kritiek. Dat het dan niet past in het straatje van gedicteerde verhaaltjes van voorzitter Visser bij PEC.nu is dan jammer. Mijn kritieke is immers nagenoeg altijd onderbouwd, maar zelden komt er een gefundeerde reactie terug. Je bent per definitie tegen PEC en zelfs een PEC-hater! Deze ,,ouwe knar” heeft gezien de kennis van de PEC-historie nogal wat bezorgdheid! Maar goed, dat gaat waarschijnlijk volstrekt langs jou en meerdere supporters heen.
  Dan hebben we nog het fenomeen van ,,de pot verwijt de ketel” als ik even de berichtgeving van ,, het vlaggetje op de kaas” aanhaal, waardoor er een hetze ontstaat en zelfs de manager van een catering bedrijf wordt bedreigd. Vertel de ,,jonge honden” dat dergelijke ophitsende berichtgeving helemaal niet kan. Daar heb je zelfs een verantwoordelijkheid in als weblog.
  Maar goed Rik, jij suggereert van alles en nog wat en dat zegt misschien ook iets over je blindheid voor PEC. Wij worden het nooit eens met elkaar, helemaal niet erg, maar respecteer ieders mening, ook al is dat mijlen ver van jouw gedachten verwijderd.
  Maar een ding staat denk ik vast, in ieder geval beide blij met 3 punten toch! Have a nice day! 🙂


  ⚠️ Meld

 9. Mijn kritieke is immers nagenoeg altijd onderbouwd, maar zelden komt er een gefundeerde reactie terug. Je bent per definitie tegen PEC en zelfs een PEC-hater!

  Peinke.

  Je bent nogal zelfingenomen over je eigen gelijk. maar waarom komt dat niet overeen ,dat je op meerder fora s geen bijval krijgt ,en de doorsnee reacties op jou niet positief zijn. zijn dat allemaal dan de zoetsappige supporters van PEC die jou ongezouten van repliek dienen en je liever zien gaan dan komen.
  Het ontbreek je totaal aan zelfreflectie, iets wat jou in eerdere pogingen iets te willen betekenen binnen diverse voetbalclubs in de weg heeft gestaan.  ⚠️ Meld

 10. Peinke,

  Mijn kritieke is immers nagenoeg altijd onderbouwd, maar zelden komt er een gefundeerde reactie terug. Je bent per definitie tegen PEC en zelfs een PEC-hater!

  Dat jij jezelf deze kwalificatie geeft moet jezelf weten, maar of je nou links of rechtsom gaat , jij kunt niet ontkennen dat je bijzonder weinig bijval ontvangt op andere fora s waar jij ook op aangesproken werd op je belerende toontje wat je doorgaans tentoonspreid


  ⚠️ Meld

 11. PEC.nu
  1 uur ·
  NIEUWS uit Parijs;
  PSG heeft een overeenkomst bereikt met PEC Zwolle over Hervin Ongenda. Vanmiddag wordt Ongenda medisch gekeurd in Isala. Wanneer dit positief is dan zal Ongenda vanmiddag een contract ondertekenen voor 3,5 jaar!!???⨪???????? #Ongenda
  foto van PEC.nu.

  Peinke.

  Dan ben je toch niet zo goed op de hoogte dan PEC, nu.
  Zijn de druiven nu extra zuur?  ⚠️ Meld

 12. de berichtgeving van ,, het vlaggetje op de kaas” aanhaal, waardoor er een hetze ontstaat en zelfs de manager van een catering bedrijf wordt bedreigd.

  Klinkt als een sappig dorpsschandaaltje. Heb ik wat gemist? 🙂


  ⚠️ Meld

Reageer