Koekactie Jubal van start

Zwolle – Net zoals voorgaande jaren begint showband Jubal Zwolle het jaar goed met de jaarlijkse koekactie. Op 28, 30, 31 januari, 3 en 4 februari komen de muzikanten en vrijwilligers van Jubal in Zwolle langs de deuren met heerlijke koeken voor een aantrekkelijke prijs. Muziek maken is leuk, maar kost ook geld. Jubal Zwolle heeft met de koekactie een leuke manier gevonden om deze kosten te kunnen betalen. Met de opbrengst kan Jubal weer muziekinstrumenten en uniformen aanschaffen.

jubalkoek_2017.jpg

Een koek kost 2,50 euro en door één of meerdere koeken te kopen, steunt u de muziekvereniging en hoeft u zelf geen koek te kopen voor bij de koffie of thee. Op zaterdag 28 januari en zaterdag 4 februari zijn de Jubal-leden tussen 10:00 en 13:00 uur in de diverse wijken van Zwolle te vinden met de koeken. Maandag 30 januari, dinsdag 31 januari en vrijdag 3 februari komen ze tussen 18:00 en 20:00 uur langs de deuren. Om Jubal te steunen tijdens de koekactie, mag de showband dit jaar IQ Kunstuitleen & Galerie als etiketsponsor verwelkomen. Dankzij deze bijdrage aan de koekactie kan Jubal meer investeren in instrumenten en muzieklessen voor de jeugd. Mensen die het etiket van de koek inleveren bij IQ Kunstuitleen & Galerie en lid worden, ontvangen € 100,- spaartegoed cadeau. IQ Kunstuitleen & Galerie in Zwolle heeft meer dan 10.000 kunstwerken en bezorgt gratis door heel Nederland. Dit jaar besteedt Jubal extra aandacht aan de jeugd. Met de cursussen Muzikidz en Showkidz kunnen kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met muziek. Deze cursussen kosten slechts 1 euro per les. Meer informatie is te vinden op www.jubalzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Mensen die het etiket van de koek inleveren bij IQ Kunstuitleen & Galerie en lid worden ontvangen ?? 100,- spaartegoed cadeau.

    Wat zijn de spelregels bij aankoop van 10 koeken wordt het tegoed ?? 1000,= ?


    ⚠️ Meld

  2. Die jonge man links op de foto geeft die ook zegels voor een alcoholische versnapering,want hij is volgens mij een zeer geziene gast in de horeca gelegenheden in Zwolle.


    ⚠️ Meld

Reageer