Auto knalt tegen boom aan Middelweg

Zaterdagavond rond de klok van 20.50 uur vond aan de Middelweg een eenzijdig ongeval plaats waarbij een inzittende gewond raakte.

De auto is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. Dit gebeurde ter hoogte van de Zwartewaterallee aan de Middelweg. De brandweer was spoedig ter plaatse. De berijder van de auto was op dat moment zelf al uit de auto gekomen. De auto heeft tijdens het voorval een lantaarnpaal geraakt en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een boom. Eén van de inzittenden is naar het ziekenhuis vervoerd.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Hoe krijg je dat nou weer voor elkaar dan. Volgens mij lijkt dit niet voor de fitplaza, maar tussen de Zwartewaterallee en Bachlaan, gezien de 2 rijstroken en de huizen op de achtergrond.

  =======

  Klopt!

 2. Bellen, cd’tje wisselen, iets anders pakken, overstekende hond of kat… Er zijn legio manieren te bedenken hoe je daar van de weg af raakt.

  Ook redenen buiten de macht van de bestuurder kunnen, zoals olie op het wegdek. Er valt dus weinig over te zeggen zo, maar vreemd is het wel!

 3. Waar stond die lantarenpaal voor de aanrijding?

  Ben ook wel benieuwd welke snelheid exact nodig is om zo’n auto zo bruut in te korten en een lantarenpaal te pletten en te verplaatsen.

  Ben blij dat ik niet in die auto zat :-

 4. die lantaarnpaal stond vlak naast de boom.
  Om een lantaarnpaal te verplaatsen is niet echt veel snelheid nodig.

  Heb het zelf ook ervaren op de middel weg alleen dan bij fitplaza. Ben toen de macht over het stuur kwijt geraakt en lantaarnpaal en 2 bomen geraakt. Deze bomen waren gelukkig VEEL dunner.

  Maar in een lantaarnpaal onderin zit een knikpunt. Dat houd in dat je je auto er niet zo omheen kan krullen als om een boom.

Reageer