Leerlingen koken voor bewoners Genestetstraat

Zwolle – Tweede en derdejaars leerlingen van vmbo-school TalentStad in Zwolle hadden gisteren een hele mooie opdracht. Samen met docenten en mbo-studenten van Landstede kookten ze voor 95 bewoners van de Genestetstraat. Locatie was het opleidingsrestaurant Gerecht & Land bij Landstede MBO in Zwolle.

ps_24_01_17_67271.jpg 
Foto : Pedro Sluiter 

De bewoners werden onlangs vereeuwigd in een gigantisch kunstwerk en werden gisteren getrakteerd op een heerlijk diner. TalentStad docent Ronald Kuijvenhoven, de drijvende kracht achter deze actie: "Hier word ik heel blij van! Een mooiere opdracht is er voor de leerlingen haast niet denkbaar. Ze zijn hier de hele middag en avond vol enthousiasme mee bezig geweest en maken direct kennis met het mbo. En we laten zien wat ons leerlingen allemaal kunnen. Ik ben apetrots!"

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik ben blij dat jongeren hiermee eens in positief daglicht komen te staan. Vaak halen jonge mensen alleen het nieuws als het met vrijpostig gedrag te maken heeft. Misschien ben ik wel eens te cynisch, als je mij van te voren had gezegd: een groep jongelui in een keuken. Dan denk je: aan het eind van de dag zijn potten, pannen en het fornuis allemaal zwanger. Maar ik ben positief verrast! 🙂


    ⚠️ Meld

Reageer