Hoofd Project- en Programmamanagement

Zwolle – Cees Timmer is benoemd tot hoofd van de eenheid Project- en Programmamanagement van de provincie Overijssel. De heer Timmer volgt per 1 maart 2017 Henk Vegter op die in oktober met pensioen gaat. Cees Timmer (51) woont in Zwolle en is sinds 2004 werkzaam bij de provincie. Hij begon als teamleider Werk bij de eenheid Economie, Milieu en Toerisme. Vanaf 2006 is hij als programmamanager verantwoordelijk geweest voor de uitvoering van diverse programma’s en projecten waaronder Economische Innovatie, Deltaprogramma, Innovatiefonds Overijssel, Breedband Overijssel, Regionaal Economisch Beleid, Investeringsprogramma Innovatiedriehoek Twente en XL Businesspark.

ct.jpg 

In zijn nieuwe functie gaat Cees Timmer leiding geven aan de eenheid Project- en Programmamanagement. Deze eenheid is verantwoordelijk voor het project- en programmatisch werken binnen de provincie Overijssel en verzorgt hiervoor het management en de ondersteuning.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Co, jij zit zeker nu met een Rood hoofd. Hahahahaha. Te lachen om je eigen grappen, oordelen over iemands uiterlijk,walgelijk zegt iets over je persoontje!


  ⚠️ Meld

 2. Hoi JW, je snapt het niet he ahahahah dat geeft niet ik wil het wel voor je uitleggen hoor ahahahha

  De titel was:

  Timmerhoofd van Project- en Programmamanagement

  Maar dat is nu aangepast hahahahaha

  Maarja nu ga je vast niet meer reageren omdat iedereen nu ziet dat je er geen bal van begrijpt en toch een beetje de moraalridder probeert uit te hangen achter je pc hahahaha hier in zwolle noemen we je dan een kwibus


  ⚠️ Meld

 3. Zo! Nu is het de beurt aan JW om even uit zijn plaat the flitsen. Niet te snel oordelen want voordat je weet heb je de tanden weer achter in de nek staan!!


  ⚠️ Meld

Reageer