Feestelijke afsluiting Leven met aandacht

Zwolle – De tentoonstelling Leven met aandacht nadert zijn laatste week. De expositie is nog tot en met zondag 5 februari te zien in Stedelijk Museum Zwolle.

Op de laatste twee dagen van de tentoonstelling worden extra activiteiten georganiseerd. Zo geven kunstenaars Anjet van Linge en Jan Pieter Gootjes op 4 februari nog een speciale rondleiding en toelichting op de expositie. Op 5 februari verzorgd het dubbelkwartet van het Apostolisch Genootschap een slotconcert.

Ook het project Harteliefjes wordt afgesloten. Op woensdag 25 januari werd reeds bekend dat de opbrengst van dit project geheel ten goede komt aan het Ronald McDonald Huis in Zwolle. De teller staat inmiddels op € 461,50. Dit kan nog verder oplopen want ook tijdens de laatste dagen van de tentoonstelling zijn de Harteliefjes nog te oogsten. Harteliefjes zijn kleine cadeautjes, gemaakt door deelnemers van Handwerkcafé Zwolle, die bezoekers kunnen kopen. De cadeautjes zijn onderdeel van de droomboom. Deze boom symboliseert dat alles wat je aandacht geeft groeit en bloeit.

Vanaf 21 februari zijn twee nieuwe tentoonstellingen te zien in Stedelijk Museum Zwolle: Keuzes, verhalen bij museumschatten en de solo-expositie van Veronique Schrama.

Artikel delen:

Reageer