Poppe Advocatuur mengt zich in titelstrijd

Zwolle – De inhaalwedstrijd tussen de Gebroeders Postma en VT Benz uit Kampen was een prooi voor de Postma gebroeders. De ploeg uit Kampen had te maken met afwezigheid van een aantal belangrijke spelers. Wel maakte Ibrahim Tuncer zijn debuut voor VT Benz. De Old Stars wisten beslag te leggen op de eerste periode in de tweede klasse A. In de eerste klasse C heeft Poppe Advocatuur zich naast Karba en New York Pizza gemeld in de titelstrijd.

De Gebroeders Postma wisten ook de tweede wedstrijd in het nieuwe jaar om te zetten in winst. VT Benz had voldoende kansen, maar vond telkens Postma keeper Harm Wolters op hun weg. In de afronding was Postma efficiënter en wist de wedstrijd uiteindelijk vrij gemakkelijk met 9-3 te winnen. Het Beugeltje en Stip Entertainment deelden met een 5-5 gelijkspel de punten. Diaspora ging met 1-3 verrassend onderuit tegen Bafana Bafana, waar de keeper van Bafana de een glansrol vervulde. Koploper Bola-Lah! won met 7-2 van Kletsen en Proeven. 

In de eerste klasse A wist Motivo wederom een duel te winnen. Dit keer werd Cycloon Zwolle met 5-3 verrast. Exact moest wederom een terecht nederlaag slikken. FC Auto Siero was met 5-9 te sterk. Marrakech kan de 1e periode gedag zeggen door een verrassende 6-7 nederlaag tegen Hanz. Bluefinger Wolves waren met 4-2 te sterk voor TGL Football.

In de spannende woensdagavond competitie wist koploper New York Pizza weer een belangrijke zege te boeken. In een doelpuntrijke wedstrijd tegen Parsadesign.nl wist de koploper met 13-9 te winnen. Concurrent voor de titel Karba was in een leuk duel met 5-3 te sterk voor Torsades Trois Points. Bouwbedrijf Salverda won met 7-3 van Le Gong en Zwolle Zuid verloor met 3-8 van zvv Pruts. Het al wekenlang goed presterende Poppe Advocatuur heeft zich inmiddels ook gemengd in de titelstrijd. Wederom kon Poppe drie punten bijschrijven na een klinkende 8-2 zege op Kameroen.
De volgende competitieronde is op maandag 30 januari en woensdag 1 februari. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen.

Op vrijdagavond 27 januari en 3 februari as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Dion Reijnen, Lambert Lim Duan, Tom IJzerman en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur en je dient uiterlijk 17.45 uur aanwezig te zijn. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar welkom.

Op maandag 30 januari speelt WRZV Zwolle 1 de uitwedstrijd in de Sporthal Mheenpark tegen PFC Prosport Centrum uit Apeldoorn. Deze wedstrijd staat op het programma in de KNVB hoofdklasse G en begint om 19.30 uur.

 

Artikel delen:

Reageer