Grace&Glory voor goede doelen Warmlopers

Zwolle – Het Zwolse (black)gospelkoor Grace&Glory, onder leiding van dirigente Talitha Nawijn, geeft op vrijdag 10 februari 2017 een benefietconcert in de Verrijzeniskerk voor de goede doelen van de Warmlopers: de Boerderij van Nambikay en Gift City. Iedereen die houdt van gospelmuziek en van zingen, of wanneer je met een gezellige avond twee goede doelen wilt steunen, is van harte welkom! Het enthousiaste koor zal een hoogstaand swingend muzikaal programma verzorgen, met onder andere bekende meezingers zoals ‘O happy day’.

gg_voor_warmlopers_-_vierkant.jpg 

Het gospelkoor organiseert het Benefietconcert voor en met medewerking van De Warmlopers, een groep hardlopers die jaarlijks meedoen aan de Halve Marathon van Zwolle voor goede doelen. Dit jaar zijn dat de Boerderij van Nambikay, een geitenproject in Sri Lanka, en de Zwolse Gift City, een uniek vrijwilligersconcept met onder andere een winkel en café aan de Rieteweg.

Het Benefietconcert in de Verrijzeniskerk (Bachlaan 150) start om 20:00 uur. Toegangskaarten kosten 10,00 euro en kunnen gereserveerd worden via: ggvoorwarmlopers@gmail.com. Meer informatie over het koor is te vinden op www.graceandglory.nl. De warmlopers presenteren zich op: www.warmlopers.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer