Voor 5 euro naar het concert van Toontje Lager!

Zwolle – Hedon zet komende maand de Zwolse vrijwilligers en mantelzorgers in het zonnetje. Zij mogen naar het optreden van Toontje Lager vrijdag 24 februari voor slechts 5,- euro (normaal € 16,50)! Na afloop draaien de DJ’s van Kulture Klub tot in de late uurtjes dus dat wordt een fijne avond vol nostalgie! Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling weer op het podium. Onder de bezielende leiding van Erik Mesie kun je genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’, ‘In gedachten’ en ‘Het doet pijn’. Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. De avond wordt muzikaal omlijst door dj’s Hans Stroeve en Jaap Brienen van Kulture Klub met heerlijke plaatjes uit de jaren ’80.

Hoe werkt het:Kaartjen zijn alleen te bestellen via de website van Hedon, www.hedon-zwolle.nl Als u tijdens het bestellen de code Zwolledoet invult, wordt de korting meteen verrekend (let op: hoofdlettergevoelig). De kaarten kosten 5,- euro, maar wacht niet te lang want OP = OP Alle informatie over dit optreden is eveneens te vinden op de website van Hedon.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Ik drukte mijn eerste puisten uit toendertijd en had een abbollement op het openluchtbad.
  voor dj stroeve wil ik ook wel een tientje neerleggen, maar laten we ophiouden met het uit de motteballen trekken van uitgerangeerde eendagsvliegen.
  ik ken van toontje lager 1 nummer en verders niks.
  straks hebben we nico haak weer op het podium staan


  ⚠️ Meld

 2. Ik ken er 2:
  – Stiekem gedanst
  – Net als in de film

  Als ik luister naar ‘Zoveel te doen’ komt er pas herkenning in de loop van het nummer maar dan als de tune van één of ander autoprogramma van vroegâh

  Maar verder kom ikk ook niet


  ⚠️ Meld

Reageer