Ouasim Bouy keert terug bij PEC Zwolle

Zwolle – Ouasim Bouy keert per direct terug bij PEC Zwolle. De 23-jarige speler wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Juventus FC. In de eerste helft van het seizoen was de Amsterdammer verhuurd aan het Italiaanse Palermo, maar hier kwam hij weinig aan spelen toe. Bouy was vorig jaar ook op huurbasis actief voor de Zwollenaren. In 29 officiële wedstrijden scoorde hij vier keer.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is tevreden dat het toch nog is gelukt om Bouy naar PEC Zwolle te halen: ,,Vorig seizoen heeft Ouasim laten zien van waarde te zijn voor PEC Zwolle. Ouasim gaat altijd voorop in de strijd en dat is juist in deze tijden van belang. Met zijn goede trap en inzicht is hij een versterking voor onze selectie. Hij gaat zich richten op een plek in de verdediging. We zijn content dat we in deze transferwindow voor elke linie een versterking hebben gehaald.”

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Bouy heeft de Nederlandse nationaliteit, jdewinter. Vreemde reactie.
  En verder lopen er genoeg Nederlanders rond in de selectie en basis-11 van PEC


  ⚠️ Meld

 2. Die @jedewinter loopt altijd te trollen. Die is altijd aan het schoppen tegen alles wat PEC is. Verder is Boey denk ik wel een versterking. Maar dan moet Jans hem wel in de basis zetten. Het geen dat Jans bij studiovoetbal verkondigde vond ik erg vreemd wat betreft het feit dat hij de nieuwe spelers misschien weinig speeltijd gaat geven omdat de huidige spelers het zo goed doen.


  ⚠️ Meld

 3. jdewinter, het is vast sarcastisch bedoeld, maar ik hap wel even, Ouasim Bouy is gewoon een Nederlander, naast Van der Hart, Van Polen, Marcellis, Van de Pavert, Schenkeveld, Marinus, Holla enz. enz.

  Erg blij dat Bouy weer terug is, alleen al voor de breedte van de selectie erg belangrijk en sowieso kan Bouy zeer van waarde zijn!

  Bouy ééj?jééj, Bouy ééj?jééj!


  ⚠️ Meld

 4. En Tim Krul wordt verhuurd aan AZ… Als er op één positie versterking nodig is dan is dat toch wel onder de lat. PEC mist hier mijns inziens voor open doel.


  ⚠️ Meld

 5. PEC heeft Warner Hahn laten passeren en dus ook Tim Krul.
  Wat zijn het hier in Zwolle toch een stel jan-doedels(excusez le mot).
  Tim zal niet goedkoop zijn, maar ik had blind die middenvelder en linkerspits voor hem laten schieten.
  VdHart heeft nog een paar maanden om zich in de kijker te spelen,
  Daarna is het waarschijnlijk einde oefening, kan me niet voorstellen dat een nieuwe trainer met hem doorgaat, sterker nog, denk dat een van zijn belangrijkste eisen zal zijn een nieuwe eerste keeper.


  ⚠️ Meld

 6. Verwacht dat hij centraal in de verdediging gaat spelen. Bouy heeft wel heel weinig gespeeld in het afgelopen jaar. Afwachten of hij snel wedstrijdfit is. Het blijft een risico op blessures als dergelijke spelers te graag en te snel willen spelen. Hoop dat PEC een beetje geluk heeft, omdat verdedigend/opbouwend versterking nodig is.


  ⚠️ Meld

 7. Denk dat Jans een andere reden heeft om v.d.Hart te laten staan dan zijn keepers kwaliteiten.
  Alléén wat is mij onduidelijk!
  Is ‘ie (toekomstige-) familie van Jans? Wordt Jans straks z’n zaakwaarnemer? Wast ‘ie de auto van Jans z’n familie?

  Wie weet het wel?


  ⚠️ Meld

 8. Denk dat Jans een andere reden heeft om v.d.Hart te laten staan dan zijn keepers kwaliteiten.

  Wie weet het wel?

  bel chinees ???

  het is mij ook erg onduidelijk :'(

  in een doel hoort hij niet thuis, dat weet ik wel zeker

  😉


  ⚠️ Meld

 9. Ik wil graag mijn complimenten overbrengen aan wimpie. Hij verontschuldigd zich voor de term “jan doedel” – in mijn ogen volkomen onnodig, maar dat maakt het juist zo mooi. Jandoedel is Bargoens voor ‘jenever’ en dus hoogstens een implicatie dat ze bij PEC een borreltje te veel hebben. Nou! Daar zou Ron Jans nog wel om kunnen lachen denk ik.

  Maar goed, verder ben ik hondsdepressief en kan ik niet naar PEC kijken zonder te kotsen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.