Getuigenoproep beroving op fietspad

Zwolle – Een 27-jarige vrouw werd op woensdagmorgen 1 februari tussen 06.30 en 06.45 uur door een onbekende man beroofd op het fietspad in de bocht van de Ruiterlaan en de Willemsvaart. De man versperde haar de doorgang en trok de vrouw van haar fiets af. Hierna ging de man er met zijn buit lopend vandoor de bosschages naast het fietspad in.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident of mensen die de man daar ook in de omgeving hebben gezien. Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur, dikke wenkbrauwen, donkere ogen en een slank postuur. Hij was glad geschoren. De man was ongeveer 1.80 m lang en zou tussen de 20 en 30 jaar zijn. Hij droeg een halflange, zwarte nylon jas, een wollige muts, zwarte glimmende schoenen en een zwarte spijkerbroek. Mensen die de man hebben gezien of menen te herkennen aan de hand van dit signalement worden dringend verzocht zich te melden. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of gebruik maken van het tipformulier op deze pagina.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Ja doe maar lekker luchtig over dit soort dingen meneer DeLul maar zo leuk is het allemaal niet. Je kunt je kont niet meer keren of hops er is weer iemand beroofd.


    ⚠️ Meld

  2. Het zal nog best een klus worden om uit te zoeken wie het was. Ik woon zelf vlak achter een park en de bosjes zitten vaak vol met jonge mensen die daar dingen komen doen die thuis niet mogen. Als je sporen gaat zoeken dan kom je waarschijnlijk allerhande DNA materiaal tegen. Smerig! >:(


    ⚠️ Meld

Reageer