WRZV Zwolle doet zichzelf tekort in Apeldoorn

Zwolle – De zaalvoetballers van de WRZV hebben zichzelf niet weten te belonen in de wedstrijd tegen PFC Prosport in Apeldoorn. Net als vorige week tegen de koploper was het voetballend op orde, maar wist de Zwollenaren niet te profiteren van de gecreëerde kansen.

image1.jpg 

In Apeldoorn kwam de wrzv op een 0-1 voorsprong dankzij een doelpunt van Dani Lohman. Hij kreeg de bal ‘gelukkig’ op het hoofd na een keiharde vrije trap van Tom IJzerman die op de lat uiteen spatte. PFC begon na de achterstand het initiatief te nemen, maar vond keeper Marcus Jan Schiere op hun weg. Nadat WRZV niet de 0-2 wist te maken waren het toch de Apeldoorners die in de omschakeling de 1-1 op het scorebord noteerde.

Ruben Meijer zette halverwege de twee helft de WRZV op 1-2 maar de scheidsrechter ontging het doelpunt. Dit leidde tot protesten van menig Zwolle speler, maar de Apeldoorners speelde stoïcijns door en wisten direct te profiteren, omdat de Zwollenaren niet bij de les waren (2-1). De achterstand zorgde voor nog meer frustraties en uiteindelijk kreeg de WRZV ook de 3-1 gepresenteerd.

Na de rust nam de WRZV het initiatief, maar wist ook nu niet te profiteren. Kansen genoeg maar een verdiende treffer bleef wederom uit. Ook tweemaal een man meer situatie was niet aan de WRZV besteed, omdat de bal te graag werd rondgespeeld en er onvoldoende beweging was. Het was dan ook PFC dat de 4-1 wist te scoren en daarmee leek de wedstrijd gespeeld.

Het werd in de laatste minuten echter toch nog spannend nadat Islam Abdelsalam en Mo Ali Pour Asli de 4-2 en 4-3 maakten, maar het mocht niet meer baten. De WRZV verloor de tweede uitwedstrijd op rij en bivakkeert weer in de middenmoot van de hoofdklasse G.

Artikel delen:

Reageer