Avondschool voor startende ondernemers

Zwolle – Het Deltion College start samen met Qredits Microfinanciering Nederland de EigenBaas Avondschool Regio Zwolle. Met dit initiatief willen de partijen ondernemers in spé voorbereiden op het starten van een eigen bedrijf. De eerste lessen starten maandag 27 februari.

EigenBaas Avondschool
Deelnemers worden meegenomen in de echte ondernemerswereld. In tien weken tijd schrijven ze hun eigen ondernemingsplan onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Elk thema van het ondernemingsplan wordt besproken. Van persoonlijke effectiviteit, marktonderzoek, social media tot financiering. 

Samenwerking
De EigenBaas Avondschool is een initiatief van Qredits Microfinanciering Nederland en wordt in samenwerking met Deltion College georganiseerd. De EigenBaas Avondschool Regio Zwolle wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel, UWV, Gemeente Zwolle en Gemeente Raalte.

Meer informatie?
Zowel ondernemers in spé als studenten van het Deltion College mogen deelnemen aan de cursus. Meer informatie is te vinden op www.deltion.nl/ondernemerschap/eigenbaas-avondschool . Aanmelden kan via business@deltion.nl  of bel 038-8503150. Alle cursisten ontvangen na deelname een certificaat van de ‘EigenBaas Avondschool’.

Artikel delen:

Reageer