World Press werft vrijwilligers voor nieuwe editie

Zwolle – De World Press Photo tentoonstelling 2016, met ’s werelds beste journalistieke foto’s, behoeft geen nadere introductie meer. Wel kan de organisatie van deze internationaal reizende expositie – van 8 maart tot en met 3 april te zien in de Grote Kerk Zwolle – nog wel wat hulp gebruiken. Wie zijn of haar talent graag ter beschikking stelt, kan zich aanmelden als vrijwilliger. Naast de World Press Photo 2016 worden er nog twee tentoonstellingen gehouden in deze periode. Het gaat om KidsRights en ‘You and I’, die in samenwerking met de scholen Deltion en Landstede worden georganiseerd. Om alles in goede banen te leiden, zijn er gastheren- en vrouwen nodig. Een belangrijke werkgroep waar de organisatie nog veel mensen voor zoekt, is die van educatie. Vrijwilligers die zich hier voor aanmelden, krijgen van de World Press Photo Amsterdam een spoedcursus om bezoekers rond te leiden.

De organisatie zoekt echter meer krachten. "Ben je logistiek sterk of een geboren technicus? Ook dan kan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Daarnaast is er behoefte aan talent op het terrein van catering en pr en communicatie. Tot slot zijn er de dag-coördinatoren, zij die de touwtjes in handen hebben tijdens dagdelen van de tentoonstelling." Meer informatie opvragen of je aanmelden kan door een mail te sturen naar info@grotekerkzwolle.nl. De World Press 2016 Zwolle vormt het sluitstuk van deze editie. Daarna is de expositie nergens ter wereld meer te zien. De tentoonstelling is geopend van dinsdag tot en met zondag. Op werkdagen en zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Met uitzondering van de donderdag, want dan zijn de tijden wegens koopavond verlengd tot 21.00 uur. Zondags is de World Press Photo 2016 geopend van 10.00 tot 14.00 uur.
Voor de meest actuele informatie zie www.worldpressphotozwolle.nl . Ook is de World Press Zwolle te volgens op Facebook.

Artikel delen:

Reageer