Berkum-spelers tekenen bij

Zwolle – VV Berkum heeft voor het komende seizoen 2017-2018 (nog) geen nieuwe spelers aangetrokken, maar de hoofdselectie krijgt al aardig vorm doordat het overgrote deel van de huidige hoofdmacht nu al heeft bijgetekend. De voorhoedespelers Johnsen Bacuna, Chris van der Meulen, Youp Kok en Ricardo Kuijer komen daardoor ook in de nieuwe jaargang uit voor Berkum.

Hetzelfde geldt voor de middenvelders Marc van der Meulen, Ruud Wellenberg, Jason Huisman en Thom Kooke terwijl trainer Arno Hoekstra in de verdediging opnieuw kan rekenen op Jasper Bremmer, Jeroen van Brummen, Jordi Lemmens, Jorben Nieuwenhuis, Dennis Horstman, Bram Pool en Timo ter Haar. Ook de keepers Dominic van Hoof en Huib Veurink zullen in het komende seizoen deel uitmaken van de hoofdmacht van Berkum, die op dit moment de ranglijst in de 1e Klasse D aanvoert.

Met een aantal andere spelers wordt op dit moment nog gesproken. Bjarn Onderstal, die de afgelopen twee seizoenen tweede keeper was achter Dominic van Hoof, vertrekt na deze jaargang bij Berkum en zal de overstap naar WHC maken.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. 2017 20:36
  2017 20:38
  2017 20:39
  2017 20:40
  2017 20:41

  Zou er nou echt 1 iemand zo zielig zijn om dit onder verschillende namen te doen? Hahahahaahahaha zoals ze in brabant zeggen (waar ik vandaan kom) Hedde zij geen job te hoppen en hedde daarom alleen maar driet te proppen?


  Maak melding

 2. In werkelijkheid zijn er denk ik nog veel meer mensen jaloers.
  En dan bedoel ik met name de wekelijks terugkomende zuurpruimen!!!!
  Leuk voor die spelers om bij de beste amateurclub van Zwolle en e.o te mogen spelen.
  OP NAAR DE HOOFDKLASSE!!!!!!:D:D:D


  Maak melding

 3. Hallo Pistolenpoultje heb je er wel eens aan gedacht dat die jaloezie wordt veroorzaakt door jou onstopbare ziekte die arrogantie heet? hahahahhahaha


  Maak melding

 4. Sinds de 3 van Breda aan de macht zijn bij Berkum wordt er nergens meer naar omgekeken alleen de selectie elftallen vanaf de jeugd tot het befaamde eerste team.Eerst is de gezellige en waardevolle voorzitter v/d Werf er uit gewerkt en toen hebben deze 3 alle macht naar zich toe getrokken.Lagere teams kunnen de bek afvegen en er is ook totaal geen aandacht voor.Ga vooral zo door bij deze arrogante club.Een echte dorpsclub in schaapskleren.  Maak melding

 5. Verklaar u nader, Wipstrikkerallee.
  Speel zelf bij deze vereniging in een lager team, maar vind de faciliteiten én het oog voor de leden prima.
  En ja, selectie elftallen hebben vaak net wat meer privileges, maar de verhouding is wat mij betreft prima. Is het niet zo dat deze privileges bij elke sportclub voorkomen?

  Wel jammer inderdaad dat v/d Werf weg is, echter ken jij het (hele) verhaal? Ik niet in ieder geval. Verhaal zal ook hier twee kanten kennen.
  Ben wel benieuwd wie de 3 van Breda zijn overigens, bestuur bestaat uit 6, naar mijn idee, capabele mensen.


  Maak melding

 6. HAAAAAAA pistolenpoultje, natuurlijk snap ik dat…..ik was immers zelf ook niet serieus……ieder heeft zijn eigen voorkeur en nakeur en dat is toch prima!!!!!!! persoonlijk heb ik niet zo veel met SVI maarja dat is dus persoonlijk, door ervaringen uit het verleden daar hahahaha en zac vind ik ook niet wat, daar was vorige week weer een vechtpartij……nou dan heb je het bij mij verkeerd gedaan zeg maar


  Maak melding

Reacties zijn gesloten.