Het weer: Zonnige perioden

Zwolle – Maandag belooft een dag met flink zonnige perioden te worden. De temperatuur doet een stap omhoog en komt uit op maximaal 6 graden bij een matige oostenwind.

weerfoto-13-februari-2017-zwolseweg.jpg
Zwolseweg 

Dinsdag wordt het aangenamer weer doordat er minder wind is. Het is zonnig en de maximum temperatuur komt uit op 7 graden.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Je hebt de verkeerde Wouter voor je Manfred….rare naam eigenlijk als je het van elkaar lostrekt hahaahhaah maar goed, dit is wouter steenbergen ….en dat is dan eigenlijk weer een hele logische naam, steenbergen want de meeste bergen zijn van steen behalve duinen….mijn punt is, dat je niet alleen de naam van wouter fout hebt maar dat dit ook een geen pony is…..ik denk dat je een geinntje maakt?


  ⚠️ Meld

 2. Het grijze gebied tussen paard en pony is dik en wazig. Ik heb daar een keer samen met een maat een middagje over zitten filosoferen en we kwamen er niet uit. Ik denk als het navraagt bij de experts dat zij ook geen antwoorden kunnen geven. Althans, ze zullen het proberen maar we kunnen er niet van op aan.

  Wat betreft Wouter heb je volledig gelijk, ik dacht aan Wouter Kurpershoek van de NOS. Dat vind ik zo’n knappe vent.


  ⚠️ Meld

 3. Ok……..Ik ben vogelaar een geen paardenlaar dus misschien zit ik ernaast. Gelukkig weet ik wel een ooievaar van een reiger te onderscheiden anders verstond ik mijn vak niet hahahahaha


  ⚠️ Meld

 4. Da’s duidelijk een foto van een dromedaris.
  Beledig meer edele viervoeters hopelijk niet,
  door een eventuele gelijkenis ter sprake
  te brengen.  ⚠️ Meld

Reageer