Grote Avond Carnavalsvereniging d’Oelewappers

Door Redactie

|   Laatste wijziging

Zwolle – Op zaterdag 25 februari zijn de deuren van Wijkcentrum de Weijenbelt geopend voor de Grote Avond van Carnavalsvereniging d’Oelewappers.

Op deze avond zullen van 20.00 tot 21.00 uur de jaarlijks terugkerende verenigingsonderscheidingen worden uitgereikt, o.a. voor het bereiken van het 11- jarig, 22-jarig en 33-jarige Hof lidmaatschap. Zo ook de "Dollekamp", binnen d’Oelewappers de meest gewaardeerde onderscheiding. Deze onderscheiding , in de vorm van een hoge hoed in massief zilver aan een lederen veter zal dan ook een trotse drager krijgen.

Diverse verenigingen, groepen en andere carnavalsvierders zullen onder de muzikale klanken van Men in Music een gezellige feestavond beleven. Ook zullen er diverse acts ten tonele verschijnen. Om 23.11 is dan het hoogtepunt van deze avond. De voorzitter zal dan bekendmaken wie zich Primus Inter Pares van d’Oelewappers mag noemen. (Primus Inter Pares: De eerste onder zijn/haar gelijken.) Door deze onderscheiding geeft de vereniging haar waardering aan een man, vrouw of groep die zich met name voor het Carnaval in Zwolle heeft ingezet. Voor een ieder die de drukte van de zaterdagavond in de stad wil ontlopen, is dit jaarlijkse terugkerende feest van Carnavalsvereniging d’Oelewappers een perfecte optie voor een gezellige Carnavalsavond.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Grote Avond Carnavalsvereniging d’Oelewappers”

  1. Yep, echt geweldig. Vele religies kennen dat concept,
    georganiseerd de dingen doen, vasten evenzoals uit
    de band springen.
    De mensen die aan georganiseerde religieuse rituelen meedoen
    sporen heden ten dage niet helemaal denk ik.
    Da’s slechts mijn beperkte kijk en bescheiden mening.

  2. Hikstad, ondanks dat ik hekel heb aam religie, komt zelfs mij je continue offtopic gejank de keel uit. Dat betekend dat zo’n beetje niemand het meer wil horen.

  3. ik vind jouw geneuzel zelfs vervelend en dan het hele ooievaar vs reiger verhaal en als je zelf al zegt dat je een beperkte kijk hebt kun je misschien beter je bescheiden mening voor je houden….

Reacties zijn gesloten.