Charitea levert royaal bedrag op voor Pink Ribbon

De dames serviceclub Ladies’ Circle Zwolle organiseerde in samenwerking met Therese Boer van De Librije & Koperen Kees zondagmiddag een High Tea. Het doel van deze middag was het actief verhogen van de bewustwording en preventie rondom borstkanker. De volledige opbrengst van deze middag, t.w.v. € 23.000,-  komt ten goede aan Pink Ribbon. 

Gastspreker Ina de Jonge gaf haar visie van de kwaliteit van het leven na borstkanker. Verder vond er een loterij plaats met prachtige prijzen konden bezoekers diverse verkoopstands bezoeken. Onder begeleiding van live muziek werd de nieuwste wintermode van Eva First Woman getoond. De ‘Charitea’ werd erg goed bezocht

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Als vrouw, kennis, vriendin en circlelid ben ik trots op wat wij met z’n allen hebben bereikt. Samen kun je veel bereiken; energie en tijd investeren om voor je medemens iets te kunnen betekenen, financieel of door simpelweg je handen te laten wapperen! De afgelopen twee jaar hebben wij ons, en nog 54 andere circles door heel Nederland, ingezet voor Pink Ribbon, wat een kick!

    Op 24 mei 2008 wordt de totale opbrengst van alle circles bekend gemaakt die zich de afgelopen twee jaar hebben ingespannen voor Pink Ribbon.

    Houd ons weblog in de gaten voor meer informatie: http://lczwolle.waarbenjij.nu/ 🙂 🙂

Reageer