Verkiezingsdiner bij Resto VanHarte Zwolle

Zwolle – Woensdag 1 maart organiseert Resto VanHarte in wijkcentrum De Enk een Verkiezingsdiner in samenwerking met ProDemos, Huis voor Democratie en Rechtspraak. Na deze avond weet u weer waarom u wel wil stemmen en op welke partij. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen. 

foto_marieke_lucas_resto_vanharte_zwolle.jpg
Foto: Marieke Lucas

Twee vliegen in één klap
Wilt u weten waar we nou eigenlijk voor naar het stemhokje gaan? Wilt u weten wat de politieke partijen vinden van onderwerpen als AOW, immigratie, de zorg en andere zaken? Vindt u het ook zo lastig om uw politieke voorkeur te bepalen? Kom dan naar onze informatie-avond en geniet meteen van een heerlijk driegangendiner. Zo slaat u twee vliegen in één klap! Geen stemadvies maar een leuke quiz
Tijdens de avond is er een leuke quiz waarmee u ontdekt welke politieke partij het beste bij uw eigen standpunten past, zonder dat het zichtbaar is voor anderen. Ook wordt er uitgelegd hoe het stemmen precies in z’n werk gaat. Kortom, een boeiende avond met interessante onderwerpen en een heerlijk diner. ProDemos geeft géén stemadvies maar helpt u wel om meer inzicht te krijgen in waar de verschillende partijen voor staan en hoe de verkiezingen in z’n werk gaan.

Kom mee-eten bij Resto VanHarte
Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven op woensdag 1 maart in Resto VanHarte De Enk, Enkstraat 67. Inloop vanaf 17.30 uur, diner om 18.00 uur tot ongeveer 20.30 uur. Of kom een andere dag een Resto te bezoeken. Resto VanHarte is elke maandag en woensdag geopend in wijkcentrum De Enk. Het diner begint om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Ook kinderen zijn van harte welkom. Zie www.restovanharte.nl

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer