Politie zoekt getuigen verkeersconflict

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersconflict dat op woensdagochtend 15 februari tussen 10.00 en 10.15 uur plaatsvond op de kruising Leo Majorlaan en de Wipstrikkerallee.

Hierbij reed een gele Volkwagen Golf tegen een zilvergrijze bestelbus (Volkswagen Transporter). Hierna ontstond een conflict tussen beide bestuurders waarbij de bestuurder van de gele VW Golf de bestuurder van de bestelbus zou hebben bedreigd. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Bron: www.politie.nl

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Vaker bij HUFTERIG gedrag rijbewijs innemen en doormidden knippen , en auto in een schrootpakje door pakketdienst bij eigenaar afleveren .


    ⚠️ Meld

  2. Bernard, in ieder geval de bestuurder van de gele Golf. Ook als je problemen in het verkeer hebt, ga je niet iemand bedreigen vind ik.


    ⚠️ Meld

  3. @ Geert, helemaal mee eens. Het tijd om eens op te treden tegen al die verkeershufters. Vooral het hard rijden op wegen als Hanemap/WIpstrik/Middelweg/Meppelerstraatweg etc etc    ⚠️ Meld

Reageer