PvdA : mening bezoekers winkelcentrum

Zwolle – Op zaterdag 18 februari vragen leden van de PvdA Zwolle aan de winkelbezoekers van winkelcentrum Holtenbroek naar hun mening over de winkelbezetting. Aanleiding voor deze actie betreft de voortdurende leegstand in het winkelcentrum. Hierover stelde de PvdA de nodige vragen in de gemeenteraad. Dat leidde wel tot een reactie van de eigenaar van het winkelcentrum maar dit heeft nog niet geleid tot zichtbare veranderingen.

"Tijd voor actie," aldus gemeenteraadslid Frankwin Mussche. "We stellen de winkelbezoekers onder andere de vraag over welk winkelaanbod zij het liefste zouden willen beschikken. We verwachten dat de uitkomst waardevolle informatie oplevert. Dat geeft de eigenaar misschien wat meer inspiratie om op gerichte wijze nieuwe huurders aan te trekken. We zien duidelijk dat de economie weer aantrekt maar dat heeft nog niet geleid tot een vermindering van de leegstand. Daar moet snel verandering in komen."De PvdA Zwolle is tussen 11:00 en 12:30 aanwezig op het winkelcentrum om de bezoekers te bevragen. 

 

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Het is duidelijk weer verkiezingstijd.
  Politieke Partijen proberen weer uit alle macht zieltjes te winnen met allerlei ideeén.
  Waren de partijen ook maar net zo betrokken bij de burgers buiten de verkiezingstijd om.!!!!


  ⚠️ Meld

 2. Lastig. Ik geloof niet dat wat voor winkel ook mij naar de stad kan lokken. Het is voor mij meer een gebied om doorheen te lopen. Niet om daar iets te kopen. Oké, eens in de twee jaar naar C&A. Maar ook die zal van mij niet rijk worden. Wat dan te doen met de binnenstad? Maak er maar weer een woongebied van waar hier en daar een winkeltje/bedrijfje toegestaan is.
  Onze spullen kopen we wel bij een webwinkel.


  ⚠️ Meld

 3. Lezende : ‘Op zaterdag 18 februari vragen leden van
  de PvdA Zwolle aan de winkelbezoekers van winkelcentrum
  Holtenbroek naar hun mening over de winkelbezetting.
  Aanleiding voor deze actie betreft de voortdurende
  leegstand in het winkelcentrum.’

  Gevalletje van naar-de-bekende-weg-vragen ?
  Enja, oproep om te stemmen vandaag in de bus
  gehad!

  Ik vind Democratie iets prachtigs, mits we
  ervoor blijven waken dat niet middels de Democratie
  de Vrijheid om zeep gaat.  ⚠️ Meld

 4. en Haag – GroenLinks-leider Jesse Klaver slaat wild om zich heen, nu is gebleken dat hij zijn levensverhaal heeft opgepoetst. Deze krant publiceerde vanochtend een artikel waarin duidelijk wordt dat er heel wat valt af te dingen op Klavers verhalen over zijn jeugd, op de start van zijn carri?re en op de beloftes die hij doet.

  Klaver zet zijn oud-mentor van de middelbare school en de pastoor uit zijn geboorteplaats Roosendaal in een reactie op Facebook weg als leugenaars. De twee hadden vanochtend in de krant het tranentrekkende relaas van Klaver over diens moeilijke jeugd tegengesproken. Maar volgens de GL-leider is sprake van ‘een onzinstuk’.

  Hij reageert verbeten op de onthullingen in deze krant, waaruit blijkt dat zijn verleden minder dramatisch is dan hij zijn toehoorders graag voorspiegelt. Zo overdreef de linkse politicus de weerzin bij de Katholieke Kerk om hem als baby te dopen, jokte hij over zijn ‘zware’ schoolcarriere en schetste hij een onjuist beeld over de wijk waarin hij opgroeide.

  Klaver, kennelijk in het nauw gedreven, voelde zich vandaag genoodzaakt te reageren. Hij spreekt van een ‘zuur’ stuk. ⤸Inmiddels is GroenLinks zo sterk dat vanochtend wij aan de beurt waren.⤝ Hij beweert: ⤸Ik ben altijd open en transparant geweest.⤝

  Bij GroenLinks brak de afgelopen dagen blijkbaar paniek uit over het verhaal, nadat deze krant wederhoor had gevraagd aan Klaver.

  Verschillende media bleken van tevoren gewaarschuwd dat er een stuk op handen was over de politicus, dat wellicht niet zo positief zou zijn over de man die SP-aanvoerder Emile Roemer en PvdA-voorman Lodewijk Asscher naar de kroon wil steken als leider op links.

  Het heeft net zoveel met het onderwerp te maken maar ik denk dit is wel belangrijk.Wat een leugenaars op de linkerflank.


  ⚠️ Meld

 5. Lezende ‘Klaver zet zijn oud-mentor van de
  middelbare school en de pastoor uit zijn geboorteplaats
  Roosendaal in een reactie op Facebook weg als leugenaars.’

  Denk ik dat het vrij overbodig is een pastoor een ‘deugt niet’
  stempeltje op te drukken. Kan zijn dat deze paap er persoonlijk
  goede bedoelingen mee had. Of misschien ook nogwel voor Jesse.

  Zulke paapsen denken echt niet na over de organisatie waar
  ze deel vanuit maken (denk ik 😉

  Ik kan uit het artikel niet opmaken of Jesse van de paapse
  gezindte is, hopelijk niet. Hij komt vrij intelligent over.
  Als ‘ie nog last heeft van een pastoor betwijfel in z’n
  vermogen iets te kunnen betekenen voor Nederland.  ⚠️ Meld

 6. Hij is van alles wat. Op Wikipedia lees ik

  Zijn vader is Marokkaans en zijn moeder is Nederlandse van Indische afkomst. Zijn grootvader van moederskant speelde een grote rol in zijn Rooms-Katholieke opvoeding.  ⚠️ Meld

 7. Klaver is niks meer dan een trekpop van GL.
  En ook echt niks meer.
  Wat de PVDA doet, gebeurt al jaren door hen. Ik hoop dat dit de laatste stuiptrekkingen zijn.
  Jaren teren op de partij naam die vrogger wat voorstelde.
  Maar ook echt vrogger.


  ⚠️ Meld

 8. Klaver heeft over zijn achtergrond gewoon wat alternatieve feiten gebruikt. Niks mis mee, je kan er in sommige contreien gewoon president mee worden.


  ⚠️ Meld

 9. Wat heeft dat hele verhaal over Jesse Klaver in “onze krant”(welke) met het winkelcentrum van Holtenbroek te maken. We willen redelijke winkels en geen politiek gezeur.  ⚠️ Meld

 10. het is ondertussen gewoonte op dit forum dat de discussies ontsporen. Er horen minimaal verwijzingen naar religie, politiek en asielzoekers in voor te komen, anders is het geen echte discussie 😀

  Maar vooruit, terugkomend op het onderwerp: zal de eigenaar zelf ook niet bedacht hebben dat hij het beste winkels kan aantrekken die bij het publiek in de smaak vallen? Probleem zit volgens mij niet in het samenstellen van het wensenlijstje, maar in het over de streep trekken van de winkel(keten) om zich te vestigen in dit winkelcentrum. Wellicht kan PvdA interviews afnemen bij de gewenste winkels en op basis daarvan het vestigingsklimaat verbeteren.


  ⚠️ Meld

 11. Natuurlijk Pieterg, zoals je noemt -religie,
  politiek, en idd de problematiek van de asielzoekers’.
  Die uit Afrika komen…

  ‘Testosteronbommen’ las ik onlangs. VVD in Den Haag.
  Geen integratie denkbaar. (Mee eens overigens)
  De luitjes zijn echt beter af daar, en wij zij beter af
  daarmee ook.

  Ik waardeer alle meningen en zie weinig ‘ontsporing’
  hier op weblog Zwolle.  ⚠️ Meld

Reageer