Björn Bakker gaat naar Berkum

Zwolle – VV Berkum heeft zijn eerste selectie voor het nieuwe seizoen 2017-2018 versterkt met Björn Bakker (23), die nu nog uitkomt voor zondaghoofdklasser MSC uit Meppel. Bakker speelde vier jaar in de hoofdmacht van MSC en voetbalde daarvóór bij plaatsgenoot Alcides. Ook maakte hij enkele jaren deel uit van jeugdelftallen van PEC Zwolle. Bij MSC is hij dit seizoen vooral ingezet als aanvallende middenvelder maar hij kan ook op de rechterflank van de voorhoede uit de voeten.

Bakker, in het dagelijks leven commercieel medewerker bij een kantoormeubelenbedrijf, kiest nu voor Berkum omdat de club hem aanspreekt. "Het is een club die klaar is voor de hoofdklasse, met een goede organisatie en een goede trainer. Ik heb ze zien spelen en ik ken er ook een aantal spelers, zoals Jorben Nieuwenhuis en Mehran Ali Pour Asli waarmee ik bij PEC Zwolle heb gevoetbald. Spelen op zaterdag lijkt me óók wel wat, dat leeft in deze regio toch meer dan het zondagvoetbal," zegt hij er zelf over. Eerder deze maand tekende het grootste deel van de huidige hoofdmacht van Berkum bij voor de nieuwe jaargang. Met enkele spelers van de selectie, die momenteel koploper is in de 1e Klasse D, wordt nog gesproken.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Weinig mutaties te verwachten zo te lezen een gerichte versterking. Stabiel beleid bij de best georganiseerde vereniging van Zwolle…


  Maak melding

 2. Zal wel een publiekstrekker worden 2 man meer op de dam.Maar ze hebben altijd nog de gezonde broodjes en het wortelsapje in de gezelligste graftombe van Berkum.De jeugd krijgt ook weer veel kans.


  Maak melding

 3. Postma, wat trekt jou aan om wanneer er een nieuwtje is over vvBerkum elke keer je gal te spugen.
  Er zijn een aantal azijnpissers die elke keer hun best doen, maar jij spant de kroon.
  Moeilijke jeugd gehad????


  Maak melding

Reacties zijn gesloten.