Grote belangstelling receptie Stadsprins Sebas I

Zwolle – Restaurant Urbana vormde afgelopen zondagmiddag hét decor voor de receptie van stadsprins Sebas I én Jeugdprinses Indy. Deze bijeenkomst werd druk bezocht, getuige de komst van bijna alle carnavalsverenigingen die Zwolle rijk is.

img_4700.jpg

Onder aanvoering van Prins Hendrik II en Jeugdprins Douwe I, gaven de Oeletoeters uit Sneek eveneens acte de présence. Deze vereniging viert dit jaar haar 44-jarig jubileum en heeft al enige tijd nauwe banden met Sassendonk. Naast de talrijke felicitaties mocht Prins Sebas I tevens de vele en vaak ludieke cadeaus in ontvangst nemen. Alle beschikbare zalen waren dan ook tot de nok toe gevuld en iedereen kon genieten van veel muziek, verzorgt door o.a. het stemmingsorkest Le Bombardon uit Zwolle.

img_4689.jpg
img_4695.jpg
img_4696.jpg

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst deed ‘Radio 11’ rechtstreeks verslag van al datgene wat deze middag op het programma stond. Zo verwelkomde Hinrie Zigterman en Arie Mekkring weer diverse prominente Zwollenaren die een belangrijke rol spelen in het hedendaagse carnaval. Ook de mensen die in het verleden een grote bijdrage hebben geleverd mochten uiteraard niet in dit populaire programma ontbreken. Overigens zal dit RTV Zoo-programma ook in het nieuwe seizoen weer rechtstreeks uitzenden vanuit de Koperen Kees aan het Spinhuisplein. Ook dan is een ieder weer van harte welkom om deze uitzending (gratis) bij te wonen.

Tekst en foto’s: Arie Mekkring

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Wat een raar feest is het toch hahahahaha ieder zijn ding hoor, ook niet iedereen vind vogelspotten leuk maar het blijft bijzonder toch en ook uitermate merkwaardig te benoemen dat dit ogenschijnlijk zuidelijke katholieke feest tot zo hoog in het land reikt….. :D:D:D:D:D:D Dans mariekes :D:D:D:D:D


    ⚠️ Meld

Reageer