Hondenspeelweide Zwolle doet mee aan NLdoet

Zwolle – De Hondenspeelweide draait op vrijwilligers en wij willen zaterdag 11 maart het terrein tussen de Dobbevijver en de Middelweg klaar maken voor het komende seizoen. We gaan deze dag o.a. snoeien, kuilen dicht maken, speeltoestellen opknappen. Zodat honden en hun baasjes er weer fijne momenten kunnen beleven.

"Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, alle hulp is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl
LET OP: zaterdag 11 maart van 10:30 uur en 15:00 uur is het terrein gesloten voor alle honden. 

Trots
Het Oranje Fonds organiseert NLdoet in 2017 voor de 13e keer. Tijdens de editie van 2016 zijn ruim 9.000 klussen geklaard en het Fonds hoopt dat aantal tijdens de komende editie te overtreffen. Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds: "Verenigingen en stichtingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Maar het werven kost vaak veel tijd. NLdoet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar zo’n 350.000 Nederlanders bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet. Hieruit blijkt dat Nederland een land is van vrijwilligers en daar mogen we met z’n allen trots op zijn."

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar steunde het met € 31 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. De Nationale Postcode Loterij is partner van NLdoet. Het Oranje Fonds wordt verder o.a. gesteund door De Nederlandse Loterij en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Uuuuhhh HikHIK volgens mij ben je dronken vandaar je naam hahahahaah maar iedereen mag toch zelf bepalen wat voor huisdieren ze willen lopen hebben ofnie? of ben ik nu gekke co? nee toch? eigen keus hoor….8)8)8)8)


    ⚠️ Meld

Reageer