Liesbeth van Tongeren op werkbezoek in Zwolle

Zwolle – Vrijdag 24 februari brengt Liesbeth van Tongeren, GroenLinks Tweede Kamerlid, een werkbezoek aan Zwolle. De vice-fractievoorzitter van GroenLinks staat op nummer 6 op de lijst bij de komende Tweede Kamer verkiezingen.

liesbeth_van_tongeren.jpg

Door de leden van GroenLinks is ze van onverkiesbaar naar de 6e plaats ‘gestemd’! Ze trekt graag op met groene idealisten, ondernemers en burgers om samen keuzes af te dwingen voor groene energie, schone productie en een mooie leefomgeving. In de Tweede Kamer houdt zij zich bezig met de volgende portefeuilles: Energie, Economische Zaken en Innovatie, Infrastructuur en Milieu, Veiligheid en Justitie.

Programma
Aankomst op het NS-station Zwolle om 14.30u.

Daarna gaat ze met de fietstaxi naar de Grote Markt, en vandaar aan de wandel door het centrum. Er is alle gelegenheid om haar te ontmoeten, iets te zeggen of te vragen. Juist ook dat laatste, want vrijdag is in de 30-dagen-challenge van GroenLinks Zwolle de dag met het thema: Vraag eens om hulp!

Liesbeth van Tongeren sluit om 16.00 uur haar werkbezoek af met een ontmoeting met Zwolse ondernemers bij STORM In Recruitment aan het Assiesplein nr. 15. Hier gaat zij in gesprek over het duurzaam ondernemen in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Ze komt ons uitleggen waarom jan met de pet voor alles veel meer moet gaan betalen. Alleen de rijken kunnen nog blijven autorijden en leuke dingen blijven doen.


  ⚠️ Meld

 2. uit de krant heb ik vernomen dat men bij groenlinks er niet voor schroomt om waarheden met een korreltje zout te nemen. het aandikken of afzwakken van info wordt naar hartelust toegepast.
  hoe deze blote voeten ster zich gaat verhouden dit werkbezoek kan ik met geen mogelijkheid zeggen.
  in elk geval heb ik de interesse in groenlinks verloren.
  jammer, ik was fervent aanhager.


  ⚠️ Meld

 3. Toen het gevalletje Singh Varma Langens kwam was ik er al klaar mee.
  Nu weer met leugenaar Klaver en en Groen jugend links is gewoon de wolf in schaapskleren.


  ⚠️ Meld

 4. Die foto van Liesbeth van Tongeren is best groot en erg closeup. Is dat omdat ze een vrouw is? Dat is toch discriminerend voor de man, of zoiets?


  ⚠️ Meld

 5. Liesbeth van Tongeren komt vrijdag langs in Zwolle. Ze beantwoordt graag alle vragen over wat GroenLinks in Den Haag doet en van plan is na de verkiezingen. Een gesprek over de inhoud van onze plannen, bij voorkeur :). Er zijn genoeg tegenstanders en websites die proberen GroenLinks politici weg te zetten als ‘leugenaars’, kom en laat jezelf overtuigen! Want uiteindelijk is er geen beter teken dan dat tegenstanders geen inhoudelijke argumenten meer hebben en op de man/ vrouw gaan spelen ;).


  ⚠️ Meld

 6. Bericht door alievanh, op 22 februari 2017 14:28

  in elk geval heb ik de interesse in groenlinks verloren.
  jammer, ik was fervent aanhager.

  Is dat werkelijk waar dat jij je van de wijs laat brengen door een twijfelachtig verhaal in de Telegraaf? Ik kan me dat niet voorstellen.
  Niet wantrouwend naar het doel van dat artikel?
  Je niet afgevraagd wat dan precies die onwaarheden waren en of die er echt toe doen?
  Wat heeft de jeugd van Klaver precies te maken met de doelen die GroenLinks heeft?
  Ook in het verleden was in verkiezingstijd altijd de belangrijkste linkse partij de kop van jut voor die krant.


  ⚠️ Meld

 7. Nee Aukje. Het is nooit de schuld van de media. Maar neutrale media bestaan niet. Moet je ook niet willen. Dus je moet je altijd meewegen hoe zo’n medium of de schrijver van zo’n artikel in het leven staat.
  Zou jij je kunnen voorstellen dat bijvoorbeeld een fervente PVV’er zijn partij laat vallen door een artikel in de Volkskrant?

  En ja Darmstad. Zeg maar: acht delen links en twee delen rechts.  ⚠️ Meld

 8. Geforceerd een andere politieke kant op gedrukt. Gedwongen om mij bij een andere politieke partij aan te sluiten.
  Omdat de screening bij groen linkse dermate slecht is dat er geen vertrouwen relatie kan worden opgebouwd met de beroemde volksvertegenwoordigers


  ⚠️ Meld

 9. Geen kwestie van eens zijn. Was belangstellend.
  Dat van die organisatie kan ik me alles bij voorstellen hoewel ik geen enkele partij van binnenuit ken. Maar die dingen gebeuren. In het bedrijfsleven ken ik dat wel.


  ⚠️ Meld

 10. @ aukje,
  Hoezo kunnen alleen rijken autorijden?
  Ik ben zeker niet rijk, heb een gewone baan, niet riant ofzo. Maar heb wel een auto. Kwestie van keuzes maken?.


  ⚠️ Meld

 11. @mir, nu nog wel, maar als je hun programma bekijkt, kun je dat straks niet meer, rekening rijden en vaste lasten omhoogen geen reiskosten voor auto meer. Ik moet vroeg beginnen, kan niet met openbaar vervoer dus ben afhankelijk van de auto. Als je bedenkt wat me dat dan gaat kosten, kan ik beter stoppen met dit werk.


  ⚠️ Meld

 12. Dat is niet het punt van Aukje.

  Het klinkt interessant en populair om autogebruik te ontmoedigen door rekeningrijden in te voeren en de reiskosten á ??0.19 per km af te schaffen.
  Iemand die 25 km van zijn/haar werk woont, krijgt ineens ??200 p/mnd minder vergoed. Als je dan ook nog autobezit extra gaat belasten, kan ik me voorstellen dat Aukje zich zorgen maakt. Heeft dus niets met bijstand te maken Bernard, maar met de normale, werkende medemens. OV kan het niet aan als iedereen er mee zou gaan reizen. Nu al ben je spitsvee in volgepropte treinen en bussen.

  Gevolg:
  Groenlinks eist dat de lonen omhoog gaan, zeg maar met ??200 per maand. Mensen kunnen dan zelf weer de reiskosten betalen, echter noemen we het geen reiskostenvergoeding meer.

  Als het milieu voor jou belangrijk is, kan je hier dus op stemmen. Maar zoals bij alle partijen hebben de favoriete programmapunten ook allemaal een keerzijde…….  ⚠️ Meld

Reageer